【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
潮濕到on99
最後樓主原來讀cu

利申 me hku
文呀

出左

等第二季
就黎變咗校園台
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。
Btw why not both

果陣d人係鐘意airi同新月bb多d

放心,我唔鐘意瞳瞳都唔會黎緊比佢做女主角啦
黎緊既《天使與吸血鬼》會講好多瞳瞳,講佢成個人點樣成長

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票

得我投曈曈 你班食屎仔 點解要排斥曈曈 曈曈明明係石仔架

個個都投阿白同智詩,一係就比票misa淫櫻新月bb

我有投瞳瞳
就黎變咗校園台

成班讀大學嘅
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票

我有投瞳瞳

misa,新月
最後樓主原來讀cu

就黎變咗校園台

成班讀大學嘅

iktfb
潮濕到on99

好唔舒服
文呀

出左

等第二季

係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票

我有投瞳瞳

瞳瞳黨響呢度係最活躍
就黎變咗校園台

成班讀大學嘅

問common core變到咁
不過香港地讀乜都食屎

玲7呢排點?
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票

我有投瞳瞳

misa,新月

新月bb飲恨
著咗短袖出去
凍到仆街
著咗短袖出去
凍到仆街

渣ga
著咗短袖出去
凍到仆街

渣ga

著咗短袖出去
凍到仆街

渣ga

惺咁渣ga
著咗短袖出去
凍到仆街

渣ga

惺咁渣ga

呢幾日天氣都反覆,小心身體
今晚11點出大結局+EASTER EGG
著咗短袖出去
凍到仆街

渣ga

惺咁渣ga

一訓醒就病病地 琴日明明仲好熱

最後樓主原來讀cu

唔通中咗
著咗短袖出去
凍到仆街

渣ga

惺咁渣ga

一訓醒就病病地 琴日明明仲好熱

小心呀

我都唔捨得大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞