【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
24集完

後日大結局

26集啦
特登鼠入廁所睇文 你居然停係啲咁既位

d動畫都係咁樣完一集啦

你想做第二個富奸 ?

我keep住日日出,同唔到富奸比

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭
其實石仔特工有冇武術嘢㗎 睇到2.幾 全部都係特工嘢 好悶

冇乜
係睇長腿妹airi

嫌悶既話睇廢鳩俠啦
24集完

後日大結局

26集啦

大結局完即出瞳瞳
24集完

後日大結局

26集啦

大結局完即出瞳瞳

邊寫得切

你想做第二個富奸 ?

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭

好快過架喇 好野下個月又有新故

你想做第二個富奸 ?

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭

瞳瞳果個應該寫到一半會停
因為5月去旅行
係咁見到peter你點睇覺得好煩
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂
真係識飛
咁就溝到女

楊能乜柒都唔做就有女神鐘意

話左楊能都算係正常樣
果下大叫+超級無敵我愛你感動嘛

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

包膠是常識吧

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭

因為5月去旅行

去邊
石仔要同曈曈一齊番

但依家既石仔咁賤,咪盞委屈瞳瞳

啱先睇哂石仔 最深刻嗰個人反而係瞳瞳
雖然唔似四個石女郎咁經歷生死 但係對主角情緒影響得最深嘅 一定係瞳瞳
雖然已經有小鈴 但係希望石仔同瞳瞳嘅關係都有轉機
特別係佢地經過關係嘅破裂 又經過冷靜
好希望佢地可以經歷一切之後珍惜番對方
(搞到我好似瞳瞳黨咁 )
Anyway瞳瞳又特登入番IID 變埋吸血鬼
好期望佢嘅新故同石仔有番火花
(希望係有 )
石仔要同曈曈一齊番

雖然唔似四個石女郎咁經歷生死 但係對主角情緒影響得最深嘅 一定係瞳瞳
(希望係有 )

曈曈黨 又有一個心水清既朋友 仲有石仔對呀玲先係咁賤 鬼叫佢係被虐狂 佢對曈曈好體貼架 你唔好要咁多籍口 快d安排佢地 係下個故一齊番

你想做第二個富奸 ?

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭

因為5月去旅行

係咁見到peter你點睇覺得好煩

鐘仔平時講波都係咁煩
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?
真係識飛
咁就溝到女

楊能乜柒都唔做就有女神鐘意

話左楊能都算係正常樣
果下大叫+超級無敵我愛你感動嘛

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

包膠是常識吧

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭

因為5月去旅行

去邊

japan ar
幾時到阿池個阿白做白切雞
石仔要同曈曈一齊番

(希望係有 )

曈曈黨 又有一個心水清既朋友 仲有石仔對呀玲先係咁賤 鬼叫佢係被虐狂 佢對曈曈好體貼架 你唔好要咁多籍口 快d安排佢地 係下個故一齊番

多謝大加號巴打

可惜既係石仔同阿玲已經避世
瞳瞳同時又覺得對唔住石仔,如果唔係果陣都唔會主動話分手

如果瞳瞳又同石仔一齊返,阿玲就無依無靠

你想做第二個富奸 ?

咁你快啲出埋佢啦

買部ps4就唔同講法

買左都未得閒玩

好busy咁喎

忙到4月頭

因為5月去旅行

好耐冇去旅行啦
明明出石仔果陣,個個屌鳩瞳瞳係臭西
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。
Btw why not both
明明出石仔果陣,個個屌鳩瞳瞳係臭西

我係去到麗娜嗰個level先定義為臭西
瞳瞳未到嗰個level,之前最多都係衰幼稚啫
佢有份心去補償番過去嘅錯已經好唔同
(至少正路嘅臭西係會以為自己好高永遠係啱同埋唔會知錯 )
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。
Btw why not both

果陣d人係鐘意airi同新月bb多d

放心,我唔鐘意瞳瞳都唔會黎緊比佢做女主角啦
黎緊既《天使與吸血鬼》會講好多瞳瞳,講佢成個人點樣成長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞