【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
25集完,聽日大結局

鐘仔講左幾多次peter你點睇呢?
咁快結局

咁快完

have 2nd season
Btw巴打係咪hku出身
點解你會連common core都識

緊係唔講讀邊間啦
呢d野上網查既姐

Whatever

係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。
Btw why not both

果陣d人係鐘意airi同新月bb多d

放心,我唔鐘意瞳瞳都唔會黎緊比佢做女主角啦
黎緊既《天使與吸血鬼》會講好多瞳瞳,講佢成個人點樣成長

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票
文呀

出左
唔知點解想天佑贏

點解

天佑我的愛人

又gay
聽日會出埋easter egg

巴打係咪wan chin嘅支持者
睇返你第一個故主角嘅鈴聲

btw support u
very good plot and marvellous script

上年立法會選舉之後short左就不了

btw support u
very good plot and marvellous script

感謝

唔好咁啦

咁班偽獨派的確抵屌嘛
利申:票投呀泰

咁班偽獨派的確抵屌嘛

果陣都係投阿泰
依家剩係信教主同阿泰
楊能依家睇公仔書就學呢啲武功 睇下電影打下機係咪可以再勁啲

比套天元突破佢睇會點

超銀河ギガドリルブレイク

如果石玩刺客信條係咪可以信仰之躍

次次見到阿池鈴聲響都會覺得好嘈

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票

再睇下煩膠鈴同1號
不過我真心估唔到會有人投佢地
25集完,聽日大結局

鐘仔講左幾多次peter你點睇呢?

幾時會講「超級大傻仔」

Season 2 會唔會搵鳩猴孖寶客串

咁班偽獨派的確抵屌嘛

果陣都係投阿泰
依家剩係信教主同阿泰

原來巴打都係新西
楊能依家睇公仔書就學呢啲武功 睇下電影打下機係咪可以再勁啲

比套天元突破佢睇會點

超銀河ギガドリルブレイク

如果石玩刺客信條係咪可以信仰之躍

現實出會死人

次次見到阿池鈴聲響都會覺得好嘈

原來咁多人記得呢點

鐘意邊個女角?

等你

支持瞳瞳

上次投票,瞳瞳得好少票

再睇下煩膠鈴同1號
不過我真心估唔到會有人投佢地

阿玲冇咩問題姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞