【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
明明出石仔果陣,個個屌鳩瞳瞳係臭西

我係去到麗娜嗰個level先定義為臭西
瞳瞳未到嗰個level,之前最多都係衰幼稚啫
佢有份心去補償番過去嘅錯已經好唔同
(至少正路嘅臭西係會以為自己好高永遠係啱同埋唔會知錯 )

麗娜都係收兵姐

而瞳瞳就係比石仔發完脾氣,就搵第2條仔激石仔,最後又要石仔救

麗娜都係收兵姐

而瞳瞳就係比石仔發完脾氣,就搵第2條仔激石仔,最後又要石仔救

所以咪幼稚
Anyway我有預感之後瞳瞳嗰個故會高質
不過我想睇佢點成長番同埋行出過去嘅內疚
期待會見到個有血有肉嘅瞳瞳出番黎
唔知點解想天佑贏
!!
幾好睇
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。
Btw why not both

果陣d人係鐘意airi同新月bb多d

放心,我唔鐘意瞳瞳都唔會黎緊比佢做女主角啦
黎緊既《天使與吸血鬼》會講好多瞳瞳,講佢成個人點樣成長

等你
石仔無論點都係曈曈既 不變既事實 呀玲有翼女啦 仲要咩依靠呀 藉口多多
Btw巴打係咪hku出身
點解你會連common core都識

麗娜都係收兵姐

所以咪幼稚
Anyway我有預感之後瞳瞳嗰個故會高質
不過我想睇佢點成長番同埋行出過去嘅內疚
期待會見到個有血有肉嘅瞳瞳出番黎

ys,以前始終係細路女
但孤獨兄弟果陣都已經變到好成熟,到底中間經歷左d咩呢
唔知點解想天佑贏

點解
!!
幾好睇

多謝cowsep巴打
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

大部份人都鐘意瞳瞳,如果未睇呢到,睇石仔一定係瞳瞳。但睇埋呢邊我會鐘意阿玲多d。以愛情發展一定係同瞳瞳既線,但搞笑一定係阿玲。

等你

石仔無論點都係曈曈既 不變既事實 呀玲有翼女啦 仲要咩依靠呀 藉口多多

緊係唔講讀邊間啦
呢d野上網查既姐
咁快結局

緊係唔講讀邊間啦
呢d野上網查既姐

Whatever
係紙言翻睇緊石仔特工

覺得點?

超好睇,一次過追哂

鐘意邊個女角?

等你

支持瞳瞳
文呀
唔知點解想天佑贏

點解

天佑我的愛人
咁快完
25.

「嘩....兩位選手既手...都出哂火咁喎..」桂神驚叫

連楊能佢地,亦感受到熱力!

「好...好熱呀...」小聖抹住頭上既汗水

「雖然翼仔都明白點樣將氣化成熱力,但係....面前既係經驗老到既王天祐」

石仔心想:「翼仔...你會點做呢?」

「翼仔你要記得,呢個狀態氣既消耗會加倍,你一定要速戰速決」

阿翼回想起石仔既話:「一定要用阿修羅閃空,搵出破綻!」

「呼...估唔到你都識得將氣轉成熱力喎...」

王天祐輕輕一笑:「咁樣...我就唔留手啦...」

王天祐率先出手,以左拳進攻

「嘭!!!!」

阿翼勉強以右掌擋下

兩團火焰撞擊,產生強大衝擊力
「嘿...不分上下喎...」

王天祐轉以右勾拳,響阿翼既盲眼位攻過去

「!!!」

阿翼憑住訓練返黎既高速反應,成功以阿修羅閃空避過

「容飛翼...你係一個好強既對手,所以我都會尊重你,」

「就用我最強既必殺技將你打敗!!!!」

王天祐大哮一聲,雙手既火焰燒得更旺

直接衝向阿翼

「好彩既係,佢用邪王煉獄拳果陣要用到自身力量,所以係出唔到無想轉生...」

「咁樣..我就用阿修羅閃空反擊!」

阿翼亦朝住王天祐方向跑

「兩位選手同時對住對方跑過去,究竟想點呢?!peter你點睇?」
「邪王!煉獄拳!!!!!」

王天祐以必殺絕招,從阿翼左右兩方攻過去

「阿修羅!閃空!!!!!」

阿翼右腳踏前,腳腕轉左,以180度轉去王天祐背後

「好...好快!!!!」

「係機會啦...」

阿翼將儲住既氣一次過爆發,發出更強大既火焰

「爆裂!!神掌!!!!!!!」

爆發出黎既火焰已經逼近王天祐

「呢個細路...咁短時間就識得將氣變成火...」

「不過...你以為咁樣打得中我咩!!!」

王天祐不但沒有收招,反而急速煞停自己,將右手轉向後

「竟...竟然仲可以將手彎向後!!?」阿翼心感不妙

「你唔記得啦咩...我身體既柔軟度係比一般人強」
「砰!!!!!!」

王天祐靠住較長既臂彎,率先擊中阿翼胸前

但同時,爆裂神掌既掌風亦打到王天祐既肋骨位置

雙方同時被打飛倒地

「嘩!!!!兩位選手同時擊中對方!!!!!peter你點睇!」

「嗚...呢個細路既氣,真係有返咁上下」

負傷既王天祐吐住血,隨即站起:「肋骨應該斷左一條,內臟都受左少少傷,不過應該可以堅持到既...」

「嘩!!王天祐受左傷都咁快起到身,而容飛翼就仲響地下!」桂神道

「阿翼....阿翼!!!!」

「翼仔起身呀!!!!!!」

小聖佢地一味大叫,希望阿翼起身繼續比賽

「嗄....係...小聖佢地把聲....」

「但係我已經冇力再起身啦........」
===================================

「翼仔唔好咁講,你諗下,因為呢個比賽,你識左我同性奴,又成功突破自己心理關口...」

「你唔覺得,武術令你自己重生咩...?」

「重..生?」

===================================

「十、九、八、七、六.....」

「我...我想...」

「我想繼續打落去!!!!!!」

「啊.....!!!!」

阿翼握緊拳頭,慢慢支撐自己起身

「咩話....呢個細路....心口中左我一招都仲起到身?!!!!」

「嗚!!!!!!!!」

全場呼聲如雷

「阿翼冇事....太好啦!」小聖笑住流淚

「翼仔!!!!打爆佢呀!!!!!」楊能大叫
「哼...你既意志力真係好驚人...」

王天祐再一次集氣,火焰再次卷起

「容飛翼,你係一個好強既對手...用盡你既所有,同我戰個痛快啦!」

阿翼亦跟住將氣轉成熱,右掌發出火紅色既烈火

「無論點出阿修羅閃空,佢都可以靠柔軟度同手長黎反擊」

「倒不如...同佢硬碰硬!!!!」

「翼仔.....你唔係諗住同佢鬥氣既強度下話...」石仔眉頭一皺:「咁樣...同送死冇分別呀!」

「呀呀呀呀!!!!!」

雙方同時衝向對方

「阿翼!!!!打低佢呀!!!!!!」

「翼仔要贏呀!!!!!」

「爆裂神掌!!!!!!」

「邪王煉獄拳!!!!!!」

兩股火焰碰上,必有一敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞