【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
=================================================

「你所打既電話未能接通....」

「嗚嗚嗚嗚......nami呀.....」

躲響被窩中既楊能泣不成聲

「我以後都唔想再見到你」

nami既呢一句,完全將楊能既心傷透

「哥哥...唔好咁啦」小聖嘗試安慰:「我諗...nami都係一時意氣姐...」

「冇架啦...」楊能已經完全絕望:「nami佢...唔會再搵我架啦」

「呢一切都係我自己攞黎...係我衰,要脅人...」

「我真係一個大仆街呀!!!」
==================================

「爆裂神掌...?唔係G高達既咩?」

「屌!G高達果招叫爆熱神掌呀!」

石仔道:「呢一招...可以令你有返5%贏既機會」

「咁先得5%!」阿玲不屑道:「我就唔覺果個王天祐有幾勁啦,依家我家翼仔咁犀利,分分鐘打得贏啦!」

「你唔識就咪鳩UP啦屌!」

「咁...我應該點練呀..」

石仔拎出一個裝滿白米既鐵鑊

「我要你...將右手插落d米度...當你可以用氣將米煮熟,就代表你練成『爆裂神掌』」

「咩..咩料呀?」阿玲笑左一聲:「邊有可能用手煮飯呀?咁既話世界上無人用電飯煲啦!」

阿翼亦擺出一副半信半疑既表情

「屌...咁我試一次囉!」

石仔將右手塞入米中,開始運氣

「喝!!!爆裂神掌!!!!!」

一團火光從米堆中亮起,就好似王天祐既火拳一樣!!!

全屋亦馬上充斥住飯香味
「咁...你依家信未丫?」

「其實同你果招終極黃金斬一樣,只不過爆裂神掌係將氣轉換成熱力,從掌中發出黎姐」

「翼仔,你練得成終極黃金斬,我相信你一定都可以成功既」

「.....嗯!」

此時既阿翼,比起剛剛入大學時,更有自信

「喝.....」

阿翼利用丹田運氣,聚氣於右手

但,白米依然毫無異樣

「呢一招,的確係要靠自己摸索架」

石仔飲住乳酸菌:「呢十二日,就響度好好咁練啦」

「嗯!我會煮野食比你架啦翼仔~」

阿玲興奮無比:「嗚呀!可以日日見到我家翼仔啦~~~~~」
楊能依家睇公仔書就學呢啲武功 睇下電影打下機係咪可以再勁啲

比套天元突破佢睇會點

超銀河ギガドリルブレイク
薰姐姐 靚女溫柔又揪得
到底楊能係出場做乜架
薰姐先係最勁果個
換主角
唔夠
正皮留名繼續支持
薰姐姐
薰姐姐 靚女溫柔又揪得
到底楊能係出場做乜架

三個主角都講下嘛
薰姐先係最勁果個
換主角

應該同楊能同級
唔夠

我都有assignment同project做
正皮留名繼續支持

多謝蔡一智巴打
薰姐姐

又靚又勁
唔夠

今日2個test
唔夠

今日2個test

我上年最癲試過一日三個
唔夠

今日2個test

我上年最癲試過一日三個

好在朝早淨係做份極簡單assignment
薰姐係咪都識爆熱神掌?
如果唔係佢點喺山洞煮杯麵
唔夠

今日2個test

我上年最癲試過一日三個

好在朝早淨係做份極簡單assignment

你就好啦
薰姐係咪都識爆熱神掌?
如果唔係佢點喺山洞煮杯麵

鑽木取火
咦 反正楊能都係睇公仔書學武功 會唔會有機會睇完對手出招可以學返出黎
咦 反正楊能都係睇公仔書學武功 會唔會有機會睇完對手出招可以學返出黎

可以,不過佢下下都係琦玉咁一拳秒殺,冇機會比佢睇

唉 點解上次同光晨打唔成

唉 點解上次同光晨打唔成

會打爆成個體育館
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞