【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
真係識飛
咁就溝到女

楊能乜柒都唔做就有女神鐘意

話左楊能都算係正常樣
果下大叫+超級無敵我愛你感動嘛

將暉

當然唔夠翼女靚仔
最近追緊巴打嘅故
雖然依家d故有得打係精彩
但係我始終未搵到《兩條女》嗰種嘅回味感
睇完《兩條女》之後係會勁唔捨得智詩同阿白
但係孤獨兄弟反而冇乜依個感覺
(可能我現實生活真係好撚毒所以好鍾意佢地嗰種冇機心同埋對阿池嘅直必 ,再加上純愛故其實比甜故更加滿足到心靈需要)
不過依家武鬥傳依d輕輕鬆鬆嘅故又係睇得幾開心嘅
Between 評已正

多謝你支持

但寫純愛故好講感覺,依家既我應該都寫唔到了
寫呢類故唔駛太過大壓力,隨心少少仲舒服

其實會唔會係因為果陣個故太長,所以大家先咁唔捨得?

可以係因為日常故事所以追得好舒服
石仔都要慢慢追因爲瞳瞳嗰到越睇越沉重(利申未睇哂 )
長都可能係個因素嘅 我都解釋唔番點解會咁唔捨得嗰個時空嘅智詩阿白
真係識飛
咁就溝到女

話左楊能都算係正常樣

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛
最近追緊巴打嘅故
雖然依家d故有得打係精彩
但係我始終未搵到《兩條女》嗰種嘅回味感
睇完《兩條女》之後係會勁唔捨得智詩同阿白
但係孤獨兄弟反而冇乜依個感覺
(可能我現實生活真係好撚毒所以好鍾意佢地嗰種冇機心同埋對阿池嘅直必 ,再加上純愛故其實比甜故更加滿足到心靈需要)
不過依家武鬥傳依d輕輕鬆鬆嘅故又係睇得幾開心嘅
Between 評已正

多謝你支持

但寫純愛故好講感覺,依家既我應該都寫唔到了
寫呢類故唔駛太過大壓力,隨心少少仲舒服

其實會唔會係因為果陣個故太長,所以大家先咁唔捨得?

可以係因為日常故事所以追得好舒服
石仔都要慢慢追因爲瞳瞳嗰到越睇越沉重(利申未睇哂 )
長都可能係個因素嘅 我都解釋唔番點解會咁唔捨得嗰個時空嘅智詩阿白

我都好想知,明明寫法冇乜大分別

不過點都好,會繼續努力
真係識飛
咁就溝到女

話左楊能都算係正常樣

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下
真係識飛
咁就溝到女

話左楊能都算係正常樣

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左
真係識飛
咁就溝到女

話左楊能都算係正常樣

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

未打已經無左半行hp
翼女RIP
未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢
未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢

文呢?
雖然你出咗我都要訓醒先睇到
利申而家凌晨一點
未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢

文呢?
利申而家凌晨一點

下晝三點
未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢

文呢?
利申而家凌晨一點

下晝三點

未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢

文呢?
利申而家凌晨一點

下晝三點出兩集

話左楊能都算係正常樣

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

唔得 我試左就唔會再有時間睇文
未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢

文呢?
利申而家凌晨一點

下晝三點出曬剩低個啲佢

好呀
未打已經無左半行hp
翼女RIP

石仔收左王天祐錢

文呢?
利申而家凌晨一點

下晝三點出曬剩低個啲佢

好呀

話左楊能都算係正常樣

將暉

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

咁唔好試啦,繼續睇我文

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

咁唔好試啦,繼續睇我文

咁黑心既 仲有55分鐘

當然唔夠翼女靚仔

我都識啦 大嗌姐嘛

下次溝女試下

試左
得左

咁唔好試啦,繼續睇我文

咁黑心既 仲有55分鐘

你講既
夠鐘
24.

「嗚嗚嗚!!!!!」

睇到阿翼精彩既「表演」後,眾人不停歡呼

「嘩!!!!四十多碼!!!!!容飛翼竟然響通道口飛過黎,啱啱好趕得切」桂神大叫

「阿翼!!!!」小聖一見到阿翼就非常興奮:「終於...都黎啦!!!」

「嘿,全靠我大大力掉佢出去姐!」

石仔摸摸鼻子,出現響小聖等人面前

「嘩...乜你地搞到咁遲先到架!」楊能笑道

「無計啦,我架車死左火呀..」

石仔坐低,自信道:「即管睇下,我呢個徒弟仔去到咩程度啦!」
「嘎...嘎...真係比石仔玩死啦....」

阿翼慢慢站起

響佢面前既,正正就係決賽既對手王天祐

「容飛翼,好彩你及時黎到姐...我真係唔想咁輕鬆就自動晉級」

言談間,一股強勁既氣從王天祐身上散發出

「....嗯...」阿翼摸摸頭:「雖然我唔係好想同你打..但係...」

「今次...為左大家...我一定要贏」

「...佢...既氣比之前更加強...仲傳黎一股熱力...」

「兩位選手準備好未?三..」

兩人仍未擺下架式

「二...」

鐘仔摸不著頭腦:「兩位選手仲未準備好咁既?peter你點睇?」

「一....fight!!!」

王天祐同阿翼對望,亦未有任何行動

「佢地...做乜唔郁既?」nami問

「佢地響度估緊對方既實力」楊能為剛追到手既nami解釋:「因為大家都唔知對方既實力去到邊,唯有敵不動我不動」
「之前佢都已經表現出一種極快既反擊步法,如果一唔小心,就會比佢一擊必殺....」

「石仔話過佢既關節好靈活,隨時可以擋到從後面攻擊既終極黃金斬」

「如果我先埋身,咁樣就可以逼到佢出唔到果一招『阿修羅閃空』」

「我用『萬千星輝黃金斬』同佢鬥快,睇下結果係點...」

雙方不停計劃攻擊策略

「既然佢可以用『阿修羅閃空』閃到我後面,咁我就唔可以比機會佢助跑..」

王天祐先出手,炮彈式衝向阿翼:「敵欲動,我先動!」

王天祐一記手刀,斬往阿翼

阿翼雙臂交叉,擋下此攻擊

「佢既氣...好強!」

「佢雙臂有氣護住,睇黎唔易打爆...」

王天祐收起手刀,轉攻下盤,以近身腳踢進攻

「嘩,估唔到佢下盤都好快...」

阿翼擺動用阿修羅閃空練成既靈活腳腕,剛好避過腿擊

「就等我睇下...我同你邊個快d啦....無想轉生!!」
王天祐全身放鬆,只用丹田之氣驅動身軀

「咩...咩話...!!」阿翼驚慌失措:「無想轉生竟然可以...」

「無錯...呢招唔單止可以用黎迴避攻擊,仲可以作進攻之用」

「嘩!擂台上鬼影重重,兩位選手不停又出現又消失咁,係咪我地眼花呢?peter你點睇?」

「我諗呢...佢地都係...高速移動緊...睇下對方有冇破綻」

「砰!砰!砰!」

王天祐以無想轉生追擊阿翼,逼使阿翼節節退後

「終於...逼到你埋邊啦!!」

王天祐集中氣力,擊向阿翼

「點...點可以就咁輸!阿修羅閃空!」

阿翼踩住保護繩,橫向轉身避過重拳

「直直bird極!」

利用迴旋所產生既力量,阿翼以街霸中既龍卷旋風腿反擊!踢中王天祐既左臉!

「嘩!!!容飛翼一招飛腿,終於擊中王天祐呀!peter你點睇?」

「咳.....嘿嘿」王天祐摸摸嘴中既血:「你..真係唔簡單...」

阿翼沒有理會,只係想專心作戰

「咁樣...我就加快一下速度啦」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞