【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
樓上講得岩 曈曈影響力太大 描寫佢既成長好詳細 佢既經歷又係 所以你咁樣搞散會兩個太唔公平

我唔錫瞳瞳,黎緊就唔會比佢做女主角啦
放心啦,瞳瞳一定有好結果,個男既比石仔好一百倍
樓上講得岩 曈曈影響力太大 描寫佢既成長好詳細 佢既經歷又係 所以你咁樣搞散會兩個太唔公平

就係個吸血鬼

就係個吸血鬼

ys,但兩個人既故事有排講

就係個吸血鬼

聽你咁講反而放心咗d
可能我始終都係鍾意瞳瞳依個角色多d

就係個吸血鬼

聽你咁講反而放心咗d
可能我始終都係鍾意瞳瞳依個角色多d

瞳瞳咁靚女我實錫住佢
你開新故前
我反而想睇唔同角色既現況
因為覺得你加太多新角
有d泛濫

個人意見,不喜盡屌
btw巴打有冇睇過一個故叫《如果你既人生好似打機一樣》
上兩套令到keep住好想睇落去嘅故就係依個
之後就係巴打依系列
依個係上兩套令到我keep住好想睇落去嘅故
依家就輪就係巴打嘅英雄系列

sor自膠
你開新故前
因為覺得你加太多新角
有d泛濫

個人意見,不喜盡屌

agger
其實又唔係話太多角色,但係如果加得太快,個世界觀就會好複雜
到時就會開始有bugs或者其他問題

不過七瀨你應該諗掂晒個大綱,同埋依家睇落去都係好好睇嘅
但係有d角色真係出一出黎又消失咗(心遙,新月嗰d呢)
如果可以得閒出返d配角做吓主線,應該會幾過癮

又有d1999
你開新故前
因為覺得你加太多新角
有d泛濫

個人意見,不喜盡屌

都啱
下次會試下交代左時間線先,起碼等大家知道其他角色做緊乜

sor自膠

好似睇左少少,呢一年太忙冇乜睇新故

都要多謝大加號巴打你既支持,遲下你寫故既話記得講聲
睇哂D故好悶
你開新故前
因為覺得你加太多新角
有d泛濫

個人意見,不喜盡屌

agger
其實又唔係話太多角色,但係如果加得太快,個世界觀就會好複雜
到時就會開始有bugs或者其他問題

不過七瀨你應該諗掂晒個大綱,同埋依家睇落去都係好好睇嘅
但係有d角色真係出一出黎又消失咗(心遙,新月嗰d呢)
如果可以得閒出返d配角做吓主線,應該會幾過癮

又有d1999

多謝菜仔,無1999呀
依家暫時個時間線都冇乜bug,都計好哂
不過都啱既,應該多d講下其他配角

新月bb同心遙bb仲會出呀,仲好重戲份

心遙bb其實仲會有個秘密。。。。
睇哂D故好悶

5月出架啦

你鐘意邊個角色?
睇哂D故好悶

5月出架啦

你鐘意邊個角色?

禾misa同禾yuko
原因:私心
睇哂D故好悶

5月出架啦

你鐘意邊個角色?

禾misa同禾yuko
原因:私心

misa呢個角色我都幾鐘意,應該大把機會出

sor自膠

我仲卡住係大綱到

咩事

sor自膠

我仲卡住係大綱到

我係諗題材,再諗情節,再諗每集講乜
我試下先
留個明
由高登追到黎連登

見西野巴打個名先禁黎睇下

小品黎講的確好合我口味
石仔同大專武鬥
因為有笑料 有打鬥 仲有角色雙關等等

不足之處既話
我覺得係 每個位既描寫唔夠深入
每個位都係表表面咁 帶過

以大專果邊新故為例
翼同軍 兩個新超必果幾集
其實修行果part唔到肉

仲有角色間既關係 好似樓上有人講過
無啦啦就一齊到咁樣
多一點著墨係角色情感表現會好d

btw,一個作家 睇番以前舊作 係會覺得自己差架啦
唔好咁多負能量
我試下先

等睇
留個明
由高登追到黎連登

見西野巴打個名先禁黎睇下

小品黎講的確好合我口味
石仔同大專武鬥
因為有笑料 有打鬥 仲有角色雙關等等

不足之處既話
我覺得係 每個位既描寫唔夠深入
每個位都係表表面咁 帶過

以大專果邊新故為例
翼同軍 兩個新超必果幾集
其實修行果part唔到肉

仲有角色間既關係 好似樓上有人講過
無啦啦就一齊到咁樣
多一點著墨係角色情感表現會好d

btw,一個作家 睇番以前舊作 係會覺得自己差架啦
唔好咁多負能量

感謝巴打

唔敢話自己作家,我9upper黎姐

睇到你地話我d題材特別都好開心
感情戲方面的確係可以拉長,下次會注意下
至於翼仔練必殺技,係因為我覺得訓練情節一式一樣,唔想拖

可能係因為《無啦啦》呢個故令到自己心雄,對自己太大期望
點都好,多謝你地各位哂咁多時間睇我d故仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞