【on9+武術+甜】大學武鬥傳(2)

1002 回覆
60 Like 3 Dislike
新讀者留名 由第一個post追到live左
文同我個名一樣 我好鍾意 加油
留名
掛住睇唔記得留名
正個評先

三點
新讀者留名 由第一個post追到live左
文同我個名一樣 我好鍾意 加油

hello小智障巴打
留名

米域高巴打
掛住睇唔記得留名
正個評先

多謝港奴巴打

早啲出好無
早啲出好無

遲到
文呢
三點
20.

「嗱,呢十幾日你就訓呢間房啦...乜春都有架啦!有埋浴室tim!」

「哦...唔該石仔..」

經過一整日訓練,阿翼已經筋疲力盡,馬上躺上床

「你著住我d衫先啦,應該都啱著既」

石仔將衣物放低

「呃..仲有...記得鎖門,早抖啦」

「哦....」

「唉,今日一d成果都冇,聽日要努力d先得..」

阿翼想著想著,就訓著了

第二朝

「嗯.....」

阿翼慢慢張開眼:「死啦...原來尋晚唔記得左沖涼...」

「翼仔,早晨呀~」

全身赤裸既阿玲,竟然出現響被窩中
爛尾
「阿..阿玲?!」

阿翼嚇到馬上縮開

「我....你...」

阿翼望望自己,原來都係全身赤裸!

「尋晚你呀~無啦啦兩點起身,將我拉左入黎...咁我地咪...做左果d野囉~~」

兩人響被窩中玉帛相見,令阿翼極為臉紅!

「嘻嘻,翼仔你好白,好大隻呀~」

阿玲右手摸住阿翼既身軀,左手就抓住阿翼既下體

「翼仔,尋晚你..插得我好high呀~~~」

「阿...阿玲....呀...」

雖不情願,但眼見阿玲雪白既肉體

阿翼既小弟還是產生了生理反應!

「嘩...翼仔你JJ大得好快呀~~~仲大過石狗果條呀~!」

阿玲將阿翼壓住

「翼仔~~你~~會負責任架呵~~~~」

「吓..我....」
「砰!!」

「你講乜撚呀?!你話我唔夠翼仔大?!」

石仔一腳將門踢開

赤裸既阿翼同阿玲面對住石仔,場面極度奇怪!

「翼仔你唔駛驚,我尋晚睇撚住條八婆入左你房既,擺明係佢想用計屈鳩你!」

「呼...好彩姐......唔駛做爸爸」阿翼鬆一口氣

「死石狗!!又破壞我好事!!!明明差一步就食到翼仔架啦!」

「咩..咩呀?!咁係大過石狗你嘛!你得個14cm咋!翼仔我目測起碼16cm!屹屹屹屹屹屹」

石仔被阿玲大力恥笑

「屌...屌你老母呀!如果香港可以告到女人強姦男人既話,你肯定要終生監禁呀」

「短JJ石狗!短JJ石狗!短JJ石狗!短JJ石狗!」

阿玲對石仔做鬼臉

「翼仔...快d趕走隻短JJ石狗啦,我要同你啪啪啪丫~~」

「屌你個八婆丫!」

石仔捉住阿玲,拉出房間

「翼仔快d閂門!!呢條女short撚左呀!!!」

「翼仔!!!快d救我丫~~~~~~」

「做...做咩事呀.....」
「翼仔呀~~今晚一齊訓丫~~~」

響阿翼繼續訓練既時間,阿玲就繼續引誘佢

「呃...呃....」

「咪理隻性奴啦,專心運氣練習!」

石仔笑左兩聲:「不過如果我係翼仔,就緊係揀楊能個妹小聖啦!又後生又有身材!」

「我家翼仔唔似你咁剩係睇身材架!」阿玲嬌嗲道:「翼仔~~我鐘意我多d既係咪~~」

「呃...」

「明眼人都睇得出小聖鐘意你啦翼仔!比我就一早去馬啦!」石仔繼續觸怒阿玲

「乜.....小聖...鐘意我?!」

「緊係啦!」

「耶~~~~~果個死o靚妹都唔知有咩好!全身都係肉!」阿玲生氣道

「小聖果d叫baby fit,九姑娘都係呢type黎咋!你自己瘦猛猛無波,就咪話人肥啦!屹屹屹屹!」

「小聖佢....唔係掛....」

「阿玲一個已經好煩好啦..加埋小聖我咪.....」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞