召集LIHKG所有單車jj (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
鋼架撚

見到我打聲招呼

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/20/145732_c51be4008df5b684933ddff8e3614ec9.jpg[/img]

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩 [img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/20/154734_081d45302d09a30b1b5ec75e1626fb66.jpg[/img

幾時同我踩

唔好玩啦 跟唔到點同你踩

明明對上果次同你踩都有同你一齊
上個禮拜收咗部scr1之後唔夠一個禮拜即刻放咗有無咁上下budget嘅MTB推介因爲我覺得RB踩耐咗之後條頸同條腰超唔舒服
上個禮拜收咗部scr1之後唔夠一個禮拜即刻放咗有無咁上下budget嘅MTB推介因爲我覺得RB踩耐咗之後條頸同條腰超唔舒服

一fitting 唔啱你
二你未習慣

一fitting 唔啱你
二你未習慣

姿勢問題
條頸要放鬆 唔好昂高個頭

二黎背肌唔夠
我無踩一排踩翻
下背肌攰到乜咁
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩

你部車幾重?
我都好想裝前cargo rack係我部冬天車到,但一諗起又要“孭”多400gram就.........
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩

你部車幾重?
我都好想裝前cargo rack係我部冬天車到,但一諗起又要“孭”多400gram就.........

搭單問埋,部SALSA 邊度買,要幫朋友搞旅行車
想問下車衫嘅鬆緊有無啲咩標準嫁??重有,我見好似有鬆嘅同緊嘅車衫,係唔係山路同公路嘅分別呢?

唔一定,山路都有緊身

係咪問公路緊身衫落場版同非落埸版車衫分別?

castelli唔落場版都緊到痴線

好彩我有肥腩,一件t ,波褲同風嬲,街坊裝遮醜就得 唔駛面對full gear都輸俾街坊裝山車大叔既事實

老老柒柒,我由第一年踩單車到今年進入第五個season
我castelli d衫由著大碼變到著中碼
想問下車衫嘅鬆緊有無啲咩標準嫁??重有,我見好似有鬆嘅同緊嘅車衫,係唔係山路同公路嘅分別呢?

唔一定,山路都有緊身

好彩我有肥腩,一件t ,波褲同風嬲,街坊裝遮醜就得 唔駛面對full gear都輸俾街坊裝山車大叔既事實

巴打練得勤力
一般情況應該係一路踩一路食
最後變肥變緊身
係香港facebook買水貨defy有冇伏?

defy幾? 我報個行貨最平連巴價比你 得個知字都好
https://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand

defy advanced f ultegra 2017 幾錢?

應該2字頭
返去問下, 你tg搵我聽日覆你
Canyon車係唔係都係G牌代工?
我見買時佢由德國飛黎。
我見買時佢由德國飛黎。

傳聞個frame係g代工但裝嵌係德國(遲d美國都有location裝嵌)
所以個架係台灣造,再搵去德國嵌,再係德國出貨
我見買時佢由德國飛黎。

傳聞個frame係g代工但裝嵌係德國(遲d美國都有location裝嵌)
所以個架係台灣造,再去德國嵌,再係德國出貨

唔一定,山路都有緊身

巴打練得勤力
最後變肥變緊身

三多炸肶,可樂
碟頭飯,豆花,糖水
糖水咖(star fuck),消夜一丁麵多餸
我好撚努力每星期一日靠對bora溜車keep10 孖橋到上水
上水坐火車返九龍
咁大運動量好辛苦囉

唔一定,山路都有緊身

巴打練得勤力
最後變肥變緊身

三多炸肶,可樂
碟頭飯,豆花,糖水
我好撚努力每星期一日靠對bora溜車keep10 孖橋到上水
上水坐火車返九龍
咁大運動量好辛苦囉

宵夜真係最惡毒

唔一定,山路都有緊身

巴打練得勤力
最後變肥變緊身

其實第二年係有增磅嘅問題
好似你話齋,邊踩邊食
所以第三年決心踩山,雖然係咁比人過
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩

你部車幾重?

無過磅 所以唔知幾重
直接買surly LHT 唔洗煩
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩

你部車幾重?

無過磅 所以唔知幾重
直接買surly LHT 唔洗煩

400gram同多個水樽一樣姐
你地食得咁撚豪
我次次除左出車果餐,其餘食power jel乍
你地食得咁撚豪

吃喝團宗旨 食一定多過郁
踩單車就係為左食
你地食得咁撚豪

踩單車就係為左食

我係體能訓練
你地食得咁撚豪

踩單車就係為左食

我係體能訓練

唔食野邊有力減
你地食得咁撚豪

踩單車就係為左食

我係體能訓練

唔食野邊有力減

係咩,我覺得食power jel已經爆表
你地食得咁撚豪

冇操車,有早餐,hea三十公里返屋企等午飯
唔會食單車野食,由自己小小餓算 不過狂飲水

唔一定,山路都有緊身

巴打練得勤力
最後變肥變緊身

三多炸肶,可樂
碟頭飯,豆花,糖水
上水坐火車返九龍
咁大運動量好辛苦囉

宵夜真係最惡毒

廚師腸,餐肉蛋,芝士,雙麵走菜
必殺料理[高鈉的未來世界]
你地食得咁撚豪

踩單車就係為左食

我係體能訓練

唔食野邊有力減

炸肶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞