召集LIHKG所有單車jj (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
有無巴打知道個seatpost clamp 邊度有得買?
條seat post 用緊27.2 咁我應該買咩size?

利申:2016年 cervelo R3

31.8

Thank you 巴打,有無30㗎?啱啱走去度咗好似係30

仲有個問題,後面有個位係平嘅,想問有無關係?定係都通用?

我架caad10用27.2圓通,個扣用31.8,收返羅C就ok,個扣太吻合好易刮花車架,不過你個扣有平位好似專用咁,不妨問下cervelo車友會D人
返工先黎好天

咪係 琴日落雨,前日試車都唔敢打咁足呔氣
返工先黎好天

星期五踩完之後都無去踩過
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼架撚

見到我打聲招呼

我架摺都係鋼架
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩
返工先黎好天

星期五踩完之後都無去踩過

又要返一星期工先有假放 ,踩兩三個鐘又返去開工
屌。生活好枯燥
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩

鋼管真係平路轟炸機

唔洗擔心,油碟個感覺係一流

有你呢句就放心啦

要買等多陣好,因為而家個槍手rs685 唔係shimano 正式road 系列黎,等17年尾出真 ultegra 油槍仲好
除非你係買Da 9120 或者9170 咁就perfect 池

唔怕巨人果隻跟車係105
我無咁快上da的

rs 505 唔係105

上網睇佢話係同105同級

我當左佢係

反而我好奇佢個鮑魚有無分級數

有分,不過手感除左係rs785 係特別非常好之外其他都只係樣分別
鋼架撚

見到我打聲招呼

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩

幾時同我踩
有無巴打知道個seatpost clamp 邊度有得買?
條seat post 用緊27.2 咁我應該買咩size?

利申:2016年 cervelo R3

31.8

Thank you 巴打,有無30㗎?啱啱走去度咗好似係30

仲有個問題,後面有個位係平嘅,想問有無關係?定係都通用?

我架caad10用27.2圓通,個扣用31.8,收返羅C就ok,個扣太吻合好易刮花車架,不過你個扣有平位好似專用咁,不妨問下cervelo車友會D人

好,唔該晒你呀!
係香港facebook買水貨defy有冇伏?

有你呢句就放心啦

要買等多陣好,因為而家個槍手rs685 唔係shimano 正式road 系列黎,等17年尾出真 ultegra 油槍仲好
除非你係買Da 9120 或者9170 咁就perfect 池

唔怕巨人果隻跟車係105
我無咁快上da的

rs 505 唔係105

上網睇佢話係同105同級

我當左佢係

反而我好奇佢個鮑魚有無分級數

有分,不過手感除左係rs785 係特別非常好之外其他都只係樣分別

咁我用rs505試玩住先

defy幾? 我報個行貨最平連巴價比你 得個知字都好
https://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand
鋼架撚

見到我打聲招呼

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/20/145732_c51be4008df5b684933ddff8e3614ec9.jpg[/img]

鋼管嘅朋友你好

鋼管好唔好踩

非常好踩 [img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/20/154734_081d45302d09a30b1b5ec75e1626fb66.jpg[/img

幾時同我踩

唔好玩啦 跟唔到點同你踩
想問下有冇路線推薦 近排有FD比左架車 GYM撚 想踩車當操腳

慈雲山出發
想問下,夏天有冇師兄會裸上半身踩車?

咁啲野擺邊?

咁啲野擺邊?

手臂袋/腰袋

咁啲野擺邊?

手臂袋/腰袋

咁癲?

巴打係咪想齋著bib short

defy幾? 我報個行貨最平連巴價比你 得個知字都好
https://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand

defy advanced f ultegra 2017 幾錢?
想問下有冇路線推薦 近排有FD比左架車 GYM撚 想踩車當操腳

慈雲山出發

慈雲山有單車公園
操到悶可以去玩沙田坳道同飛鵝山道
利申周不時踩

咁啲野擺邊?

手臂袋/腰袋

咁癲?

巴打係咪想齋著bib short

夏天成日淨條車褲,好似好多師兄都裸踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞