召集LIHKG所有單車jj (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
想買平既公路單車 1000-2000 只要求快同順,上斜可以輕鬆 唔洗慢到好似停係度咁 求推介

$2000買到嘅都9kg以上,你腳力好嘅咪上斜輕鬆囉

九分人一分車

同車種就係

又唔見班勁人一齊踩部trinx比賽
一邊同你講人>車,一邊自己換部頂級車

你唔好一黎就絕望真相啦.衰鬼
小弟踏 12 CADD10

咩色?
想買平既公路單車 1000-2000 只要求快同順,上斜可以輕鬆 唔洗慢到好似停係度咁 求推介

九分人一分車

同車種就係

我踩住dahon摺車 人地就公路車 我腳仲快過佢 都要比佢過 所以想換架平既公路車

買件送車架, 如果主要部分d件唔係入口唔好買
我記得呢部淘寶車香港都有賣
同樣價錢/加少少錢買台灣二線廠/大陸一線廠唔好?
或者自己去大陸買完拎番來

買件送車架, 如果主要部分d件唔係入口唔好買
我記得呢部淘寶車香港都有賣
同樣價錢/加少少錢買台灣二線廠/大陸一線廠唔好?
或者自己去大陸買完拎番來

呢部用指撥

買trinx咪算
返左強蟈工幹一排
淘左部單車代步兩舊水

當然唔少得淘埋 d 配件幫架車扮靚靚

下個月諗住淘埋個電輪都時就變電單車
想知係上面踩車既情況係點再講

九分人一分車

同車種就係

我踩住dahon摺車 人地就公路車 我腳仲快過佢 都要比佢過 所以想換架平既公路車

有心換可以換架正正經經既二手車,舊年份美利達都ok

Cinelli vigorelli 2010

好靚呀
返左強蟈工幹一排
淘左部單車代步兩舊水

泊街?一陣冇左啦
返左強蟈工幹一排
淘左部單車代步兩舊水

泊街?一陣冇左啦

唔出車就放自己屋露台
出車 d 人見到個鎖咁霸氣都廢事偷啦
再加上宜家單車 app 極流行 1 蚊 1 個鐘
周街都係 1 蚊單車邊得閒偷你架兩舊水單車
我係驚佢偷我配件就真
已經反轉支STEM ,放假可以出去試車
不過好似支把唔多直,
前叉係唔係點都有DD虛位 ?
揸實前BRAKE 前後推都有D?
返左強蟈工幹一排
淘左部單車代步兩舊水

泊街?一陣冇左啦

唔出車就放自己屋露台
我係驚佢偷我配件就真

換左個快拆SEATPOST扣先
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係咪chok前面會有格格聲
係嘅話巴打快啲整翻緊佢
GT 同 Cannondale 等唔等於車嘅Benz 同Bmw ?
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係嘅話巴打快啲整翻緊佢

鎖完頂蓋先再鎖stem
GT 同 Cannondale 等唔等於車嘅Benz 同Bmw ?

…………
返左強蟈工幹一排
淘左部單車代步兩舊水

泊街?一陣冇左啦

唔出車就放自己屋露台
我係驚佢偷我配件就真

換左個快拆SEATPOST扣先

淘有冇推介
個扣真係鬆

…………

gt個獨特設計比gta公廁左之後好似好小聽過
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係嘅話巴打快啲整翻緊佢

鎖完頂蓋先再鎖stem

冇格格聲,有鎖完頂蓋先再鎖stem
係唔係點都有D虛位?
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係嘅話巴打快啲整翻緊佢

鎖完頂蓋先再鎖stem

係唔係點都有D虛位?

唔係
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係嘅話巴打快啲整翻緊佢

鎖完頂蓋先再鎖stem

係唔係點都有D虛位?

唔係

[imghttp://i40.tinypic.com/2j14g8j.jpg][/img]
好似咁,點裝都有條GAP
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係嘅話巴打快啲整翻緊佢

鎖完頂蓋先再鎖stem

係唔係點都有D虛位?

唔係

好似咁,點裝都有條GAP

真fixie
我都想試下踩冇brake車係乜感覺
不過好似支把唔多直,

唔係 有虛位姐係無推實
係嘅話巴打快啲整翻緊佢

鎖完頂蓋先再鎖stem

係唔係點都有D虛位?

應該係冇
但老老實實我次次自己整完都有虛位
鑊鑊都要出去再俾人整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞