召集LIHKG所有單車jj (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

今日踩郵碼100k想死

幾多elevation gain?

228M

ktt

今日踩郵碼100k想死

228M

ktt

你係著邊件衫

今日踩郵碼100k想死

228M

我而家plan緊六月踩程92km嘅路線
但elevation gain 1891m
有d淆底,仲諗緊

上個禮拜踩左程 <40km 但 elevation 15xx既
36拖26表示其實唔難
seat位有冇好介紹?我用緊o個個超硬,十分鐘已經屎忽痛

你係咪已經著緊有pad嘅褲?

未,係咪要著?

係。你唔著有pad褲而頂到10分鐘已經好犀利
我屎忽痕買咗條Levis commuter jeans扮型,唔著打低pad褲踩痛到痴根

之前同fd hea踩吐公,大尾大回,馬鞍山
普通短褲踩左5x km都ok
Ps seat係ASTUTE

你咁講,即係又要叫我出血搵櫈啫

習慣左啦,蛋痛由尻佢
平時係屋企踩trainer著孖煙通算柒數

淘寶Selle royal
36km hea住踩三個鐘唔落車冇車褲

今日踩郵碼100k想死

228M

有d淆底,仲諗緊

6轉鹿咪帶

今日踩郵碼100k想死

228M

有d淆底,仲諗緊

上個禮拜踩左程 <40km 但 elevation 15xx既
36拖26表示其實唔難

我廢腳要34x30

未,係咪要著?

我屎忽痕買咗條Levis commuter jeans扮型,唔著打低pad褲踩痛到痴根

習慣左啦,蛋痛由尻佢

巴打你支fork搞成點
如果大腳加速踩嗰陣, 車頭有輕微it it聲, 即係咩事

未,係咪要著?

習慣左啦,蛋痛由尻佢

巴打你支fork搞成點

睇大陸仔YouTube 片架ridley可以收到實哂,前後搖唔到,鵝頸火山介子轉向先轉,用手去扭唔到
睇Gcn又唔似,gcn落brake去搖,隻架同叉都有睇出分有小小別搖,不過冇格格聲
依家都似gcn咁,介子大力用手扭到,一陣去試車
單車post巴絲打及其戰車

弦善盈 Ridley Noah SL 40
918RSR Cannondale Caad10
淺水浸膠籠 Giant Propel SLR 2
夢_ Pinarello F8
細粒膠 Cannondale CAAD10
叫乜向左走向右走野名好 Cervelo S2/merida 1000d
叫我文仔 Cervelo S5 VWD
路姆西 Specialized Roubaix
Gooner_HKG Ridley FenixSL
江河 Giant TCR SLR 2
san8888 NeilPryde Nazare
順圭 Colnago CLX3.0
慷慨任氣 Merida reacto 4000
港式奴工 Specialized Allez
立米薯仔 Cannondale Supersix
MandyStarz Time Izon AKTIV, Bianchi 928L
世界級男神 Specialized allez
隔岸食花生 Bianchi impulso c2c
十九化驗師 Cannondale CAAD10
祖新手 Canyon Ultimate CF SLX 2015
嗚呀不得了 無RBfuck Trek Session / Intense Tracer
Q bill IF custom Ti Crown Jewel
綠帽慘執 Ridley Liz
膠味雪糕 Giant Propel SLR
4P_F040 Ridley Noah RS
乳毛 LK 364
AIA麥湛天 Giant Anyroad 1 2014
B787 Colnago C59 54cm
行騙長官 Giant SCR1 痛車
識食之人 Giant SCR2 2016新手
4P_F040 Giant TCR Advanced SL
生駒_里奈 Giant TCR ADVANCED 2
相馬博臣 Giant SCR2 2013
天大地大 Ceepo mamba
酷愛張敬軒 Cipollini Bond
聯合組爸 Merida Reacto 5000 Lampre
PeterSagan S-works New Tarmac
言之命至 Giant TCR 1 2016
孖筋Ranger Giant TCR Pro 1 2016
乳交Seven Focus Izalco Max
小肥波 Canyon cf SLX Team mov
膠換one油 canyon urban 7.0 SL
藝高人向左走向右走大 Scott Foil Team Issue
RX_78_2 Fuji Altamira
Jcch18 lapierre xelius efi 100
本田梯丫佬 Tern Verge P18/Giant Defy Adv1
碌Seven大過身 Cervelo R3
八穿一 giant SCR1 (新手)
枯木前販 Giant SCR1
約翰史密斯 Ridley Noah RS
chobchu Gaint TCR adv / Time RXRS and ZXRS / Bianchi xr2
PaoloMaldini Specialized Venge
返唔到轉頭 Merida Reacto 4000 2016
M.栢達臣 Merida Scultura 7000-E
書生 Giant Defy 3 新手
NT-1 GIANT TCR SLR2
手機overheat Giant TCR SLR2 2016
J_Guilavogui Giant Atx 27.5
carries_u Cervelo S2
午夜奇蹟 De rosa avant2015
東甩個媽媽 look 695
公平女仕 Merida Reacto 500
SuperSixEvo Cannondale SuperSix Evo 2014
hide cannondale supersix

葡萄Sick Merida Scultura 500 2016

頭叉個位無油?
定係hi brake皮

頭叉個位無油?
定係hi brake皮

應該冇hi brake皮 頭叉係用雪油? 架車出咗一個禮拜咋

頭叉個位無油?
定係hi brake皮

應該冇hi brake皮 頭叉係用雪油? 架車出咗一個禮拜咋

無錯

btw新車一個禮拜就咁樣?

呢樣建議搵翻買個間check下

定係前軨快拆無上實

未,係咪要著?

習慣左啦,蛋痛由尻佢

邊個系列好用?
安全到孖橋
安全到孖橋

創舉
安全到孖橋

創舉

能人所不能
安全到孖橋

原本今日想去 但記得星期六都係留番係屋企踩roller算

今日踩郵碼100k想死

228M

ktt

你係著邊件衫

你講我?

今日踩郵碼100k想死

228M

有d淆底,仲諗緊

36拖26表示其實唔難

踩兩轉就武嶺咁高
安全到孖橋

巴打你真係好高
安全到孖橋

巴打你真係好高

枝seat通同個欄咁高
安全到孖橋

原本今日想去 但記得星期六都係留番係屋企踩roller算

180 up
安全到孖橋

巴打你真係好高

枝seat通同個欄咁高

舊登成日見
安全到孖橋

創舉

能人所不能

今日好多反光帶
係燈位去孖橋個90度彎,入彎俾後面個山車啊叔夾硬係彎心位扒頭再放星 差D撞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞