召集LIHKG所有單車jj (2)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
想問SCR S碼係咪啱身高170cm?thanks

如果你個人手手腳腳正常比例嘅話
S碼啱

我都覺得s應該OK
除非果位巴打想做mark cavendish 咁就要xs

細車架係咪好爆啲

S碼啱

我都覺得s應該OK

細車架係咪好爆啲

唔覺。我老婆架ridley 係XS,我淨係覺得要趴到好低。。。

S碼啱

我都覺得s應該OK

細車架係咪好爆啲

唔覺。我老婆架ridley 係XS,我淨係覺得要趴到好低。。。

我矮撚踩緊XS
再細要xxs
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

我覺得Paris nice ITT正d,上山avg40
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

上山avg40
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

上山avg40

尾段5k上山
其實頭先打完都想自膠

areo frame + TT setup正係好鬼sexy
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

上山avg40

尾段5k上山
其實頭先打完都想自膠

踩TT車上山都快過用山架
果然係腳最重要
btw究竟雙海賽TTT Avg keep58係咩感覺
要平路要爆上58 都唔知得唔得
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

3刀
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

冇人知,但原來geriant Thomas 話另外兩架都爆咗
即係team sky總共有三條拎爆咗
shimano呢獲真係公關災難
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

3刀

HED3用咗咁多年都唔會咁爆
淘寶d刀可能仲有保證過shimano呢條3刀
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

上山avg40

尾段5k上山
其實頭先打完都想自膠

果然係腳最重要

搵架電單車係前面pace你應該可以感受下5x嘅感覺
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

冇人知,但原來geriant Thomas 話另外兩架都爆咗

https://m.youtube.com/watch?v=jxeyI_B4nEE
爆胎 坎渠蓋 爆三刀
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

上山avg40

尾段5k上山
其實頭先打完都想自膠

果然係腳最重要

搵日落新娘潭落斜keep5X
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

https://m.youtube.com/watch?v=jxeyI_B4nEE
爆胎 坎渠蓋 爆三刀

但係就咁睇條路乜都冇
我覺得係隻軨本身有裂...
跟隊班mechanics有排煩
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

上山avg40

尾段5k上山
其實頭先打完都想自膠

果然係腳最重要

搵日落新娘潭落斜keep5X

加對刀然後追埋餅
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

爆胎 坎渠蓋 爆三刀

但係就咁睇條路乜都冇

呢度咪個渠蓋

areo frame + TT setup正係好鬼sexy

紅色Trek係型棍D
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

Pro三刀又可以改款啦
琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

爆胎 坎渠蓋 爆三刀

但係就咁睇條路乜都冇

呢度咪個渠蓋

係喎頂 仲以為係後面隻大餅
比你班友搞到我頭先都忍唔住手係CRC買咗對fizik m3b mtb
比你班友搞到我頭先都忍唔住手係CRC買咗對fizik m3b mtb

琴晚場TTT好好睇
真正Keep 50

爆拎個part最正

其實點解會爆

Pro三刀又可以改款啦

改乜鬼,直頭用hed3跟住貼shimano貼紙上去算啦
我肯定每一隊其實暗亞低都係想咁

Tony Gallopin 今日都係用hed3, 我好似未見過lotto呢隊用hed3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞