打破迷思: 立法會選過35席既機會率係近乎零

932 回覆
3150 Like 37 Dislike
其實如果選舉拎到主導權都係一種方法令政府跪
登記要用身份證實名,限50歲樓下用戶得唔得
佢地可以任調啲鐵票同殭屍票, 我地唔得
16年嗰屆禮義廉同工賊會啲配票準到令我覺得心寒
過咗區選先講立法會啦
tag泛民入黎
其實雷動個方法係work
但私怨太重
身份證 number 配票,絕呀
狙擊保皇狗
阻9住佢
唔洗Tag
我可以話你聽好多泛民老鬼都有Mon post
應該要玩配票
除了建制
亦唔建議和泛民合作
這是不能妥協的
分組點票都過唔到又何來主導權
一日你要跟佢個玩法嚟玩你都係被動嗰個
往績支持嘅係民主黨係議會有牙力嘅時候入中聯辦賣香港
叫泛民大喊取消功能組別先
問題係 呢啲人唔會擁兵自重 要脅到中聯辦
沒有中聯辦 佢地一樣收皮
push
問題係 本土派相信邊個形象溫和嘅代表人物?
眾志有區諾軒做代理人 本土派可以考慮邊個? 張秀賢?
高汁
一定要諗方法攞多啲功能組別議席
[請文宣組 / 攬炒團隊推上國際] Hong Kong has already become China
https://lih.kg/1426630
要求國際社會對香港實施以下三大措施:
1. 世界各國政府向香港發出外遊警示
2. 國際企業從香港全面撤資
3. 世界各國現行向中國實施的經濟及軍事等制裁,全需把香港納入範圍以内

上屆原本都距離好少啦
點會冇可能
唔知可唔可以搞多一次
各位手足尼幾日辛苦曬
係時候比勇武休息一下 我地和你飛又出黎啦
搞掂晒今日唔該大家同我入嚟睇一睇8月9號可以點樣令到國際社會更加了解我哋嘅活動
亦都係令大眾民心所向既重要一步
因為真係好重要
特別係而家冇乜人知八月九和你飛
唔該大家幫手推一推
八月九號 機場見!
[人手置頂]搞掂好今日唔該即刻同我入嚟睇嚟緊8月9號可以做啲乜 我哋唔可以再輸 唔好再打飛機 好緊要!!!!!!
大家一齊 想入飛飛
https://lih.kg/1416403
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞