打破迷思: 立法會選過35席既機會率係近乎零

932 回覆
3150 Like 37 Dislike
所以要好好照顧屋企老人家,有兄弟姊妹,投票當日,要輪流陪伴老人家環遊香港。自己投票完,就ON DUTY陪伴老人家家庭活動
好似好勁,表示唔係好明但係都推左先
前日義士先比何妖式凝陰左一鑊甘既
仲要信?
仲未計一早有人會被DQ...
喺呢個政治環境下配票無可避免
重點係點揀嗰幾個配票對象出嚟
亦都要肅清仲想𠝹票嘅人選
我咁講啦, 毓民果套佢個台企得住咪得, 就好似天琦咁, 唔係自己無限細胞分裂既我都仲有橋幫到本土派。但係你諗下自2012年, 無論係人力定熱普城, 有邊次唔係連自己入面都內鬥。外有土共泛民內有派系爭奪, 我係神仙都救唔到佢地
push
最鍾意睇巴打既數據,易明又清晰
最怕到時又有班介票王例如黃成智馮檢基之流出黎搞局幫建制助攻。
呢個 post 要 bookmark。
你自己睇睇呢個user出過咩post先講

雷動既初衷係okay既 (sorry要用林鄭既講法)
問題係佢搞派系, 雷動走左鳩達叫人投快必

而家毓系全面退場, 老實講剩番既泛民本土先有合作既條件,
毓民最大獲就係將同路人幾乎都得罪一次, 係佢可以贏到議席, 鬧人鏗鏘有聲, 但係對大局既作用係負數, 同晚明既東林黨冇咩分別
巴打3年前瞓咗?
佢個雷動都幾失敗下
有幾個critical number要記住

如果得5席, 唔使諗出三隊就啱
如果有6席, 泛民要多過57.15%先有機會有4席
姑果有9席, 泛民一日唔過7成, 都唔會有機有7席.
但你刻意冷處理戴妖雷動既傷害
即係好坦白講,你根本無從呢一個完全失敗既事例上一課
屌…雖然唔係好明,但好似好有得做咁
不明覺厲 推
區選有啲藍區真係好難打
即使喺反送中熱潮底下啲藍區都依然難打
太多廢老好撚仆街
連登力量
支持
投佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞