邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
我都係,一日兩餐,十二點幾一點先食第一餐會好啲
其實我都明你地嘅好意,但真係講唔出口
我諗大部份真係有需要人幫嘅,見到你地留tg會好感激,但add完你地第一句真係會唔知講咩好
推。好想幫助發夢小朋友。
留名想幫助小朋友
我都係,天水圍👍,肚餓搵我唔洗客氣
推!
唔好傻好冇?你地既付出係值得架
Starbucks coupon
各位小朋友千祈唔好亂出去同陌生人食飯!!
https://lih.kg/1382963

向面交食飯說不
分分鐘有人想請你食皇家飯
世途險惡 請好好保護自己嘅身分
如非必要勿留tg
尋日搵過我既小朋友, 麻煩聯絡返我呀
啱啱攞左4000
想資助仔女日常食飯/發完夢食飯/買gear
https://t.me/hardbone17
大家好,我係開呢個po嘅樓主
尋日開完po見好多手足有心想捐飯券物資
終於我聯絡到一位社運朋友,佢係「傘下爸媽」核心成員(佢之前有成日煲涼茶出去派畀年輕人),因為呢件事佢地開咗三個tg畀年輕人有需要去聯絡佢地,除咗tg直接搵佢地,佢地仲會經前線社工、幾間佢地相熟兼由眾志line up嘅中學,幫手派出餐券,佢地嘅義工亦會喺活動日自己上前線發餐券同物資畀年輕人,大家可以share呢幅圖畀身邊朋友,鼓勵佢地有需要就開聲,不用擔心,不用怕醜
大家如果有意捐餐券物資,亦都可以tg聯絡佢地
麻煩各位幫推,及轉去相關tg groups,感謝各位
推一推
現金入信封,問小朋友要唔要飯卷,要就畀信封。大家都唔尷尬,又唔會被影到有錢銀交易。點睇?
到時活動現場airdrop出去都可以,謝謝
派利是啦
娜娜都係咁收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞