邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
你唔好咁諗,我地願意之極
你有屋企飯食,佢地連飯都冇得食,點解會咁
冇事架
自推
多謝
食飯無犯法
請人食飯都無犯法
答完點樣會有跟進?我唔識
都話大家都係打緊同一個主線任務,一定係唔同人因應自己能力擔任唔同角色架啦。你有能力做坦咪做前排,其他人有能力做後面D補師咪做補血,大家各司其職。無可能一個人又係坦又係補師又係法師巫醫弓手防具工匠乜乜乜全部做得曬。你幫緊大家做坦擋住前排攻擊但係自己唔接受補師補血,係辜負左隊友/手足嘅心意。你要記住我地係合作打贏個任務
記住,隊友係齊上齊落架嘛。今日你接受過人幫助,他日到你情況改善,咪用你嘅能力幫返其他人囉。
你哋肚餓早出聲啊 驚傳過去你哋冇時間食又阻住地球轉
所以先無買野食😭😭😭😭
攞著數嘅係私煙,君妖,白衫班仆街,你地絕對唔係
我都想幫手, 加埋我, 唔該!
https://t.me/Hauyannis
元天屯有冇tg group
大家都係打緊同一個主線任務,一定係唔同人因應自己能力擔任唔同角色架啦。你有能力做坦咪做前排,其他人有能力做後面D補師咪做補血,大家各司其職。無可能一個人又係坦又係補師又係法師巫醫弓手防具工匠乜乜乜全部做得曬。你幫緊大家做坦擋住前排攻擊但係自己唔接受補師補血,係辜負左隊友/手足嘅心意。你要記住我地係合作打贏個任務
記住,隊友係齊上齊落架嘛。今日你接受過人幫助,他日到你情況改善,咪用你嘅能力幫返其他人囉。
push
我係擔心啲狗跟住佢地或者認到某啲特徵
https://t.me/Jay102

麻煩加埋 廢中衝唔到 但希望出一分力
有咩需要㗎😭😭😭岀聲啦 有返工都唔掂啦課到咁
就係唔知佢地點先信任我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞