邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
唔好影響自己生活,有啲擔心你地
要課金了
痴線!!傻左啊你!!而家係你幫緊大家 幫緊香港人 姐姐好廢 最多都係去下機場同遊行 如果飯券幫倒你地我係超樂意做 等我買定啲到時派

巴打幫佢地買左野食,派左物資就唔好講太多野,唔洗交流太多,要留意D野有用心既人
大家都係打緊同一個主線任務,一定係唔同人因應自己能力擔任唔同角色架啦。你有能力做坦咪做前排,其他人有能力做後面D補師咪做補血,大家各司其職。無可能一個人又係坦又係補師又係法師巫醫弓手防具工匠乜乜乜全部做得曬。你幫緊大家做坦擋住前排攻擊但係自己唔接受補師補血,係辜負左隊友/手足嘅心意。你要記住我地係合作打贏個任務
記住,隊友係齊上齊落架嘛。今日你接受過人幫助,他日到你情況改善,咪用你嘅能力幫返其他人囉。
kfc有優惠卷
kfc有優惠卷
kfc有優惠卷
kfc有優惠卷
kfc有優惠卷
kfc有優惠卷

巴打幫佢地買左野食,派左物資就唔好講太多野,唔洗交流太多,要留意D野有用心既人
呢個係好提議,好方法,唔可以放喺地鐵售票機上,就算買定$15.5車飛或者現金都唔好擺,因為金鐘試過,有地鐵職員或者D狗會攞走貼喺售票機嘅錢同車飛,我親眼見到。所以一係唔做,一係就要親手交比義士或義士嘅代收集人!
成個人好唔安落,,你地捱餓,,,唉
有無 tg 可聯絡你

巴打幫佢地買左野食,派左物資就唔好講太多野,轉身離開就得,唔洗交流太多,要留意D野有用心既人
其實十八區問下有無教會/區議會/學校借地方 我地夾錢買飯請佢地食 一個禮拜三日都好 有無得諗
點樣可以防範啲狗?
啲後生的身份唔可以俾人發現
屌你,好傷胃㗎,唔該今日開始同我定時食三餐
係呀
我就係擔心依點
需要財政幫忙,隨便開聲
唔係香港,有咩辦法可以支援手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞