邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
有需要的朋友,有咩建議幫到你地,可以係度提出
留名待課
現在有無附近西環友兄弟無飯開,可以搵我請食飯。
不過事先講明我係新P牌仔,好驚你哋以為我別有用心。同埋唔係好識用你哋邊到可以inbox 我/pm我😁
加埋我,thanks
Http://t.me/stephaniethought
用普通八達通唔係問題來既
錢我好多朋友可以捐到
但有咩方法真係幫到?
如果買左卷可以放係邊
我老啦!出唔到力,請大家食個飯都唔成問題!麻煩各位巴打加我啦!

全民黑衫、口罩同頭盔,返工返學行街,唔擺工既日子一齊做,將抗爭帶入生活,保護示威者
https://lih.kg/1379839

光復香港,時代革命!
-----------------------------
想比更多人知道其實而家呢一刻基本上得番香港獨立呢條路,
我知好多人未準備好,我知而家急唔黎。
但係想大家思考下,種下一個思想,唔好屌我住。

而家就算有真普選其實都係under中共!!
咁唔通去到2047再抗爭過咩,西方國家都出唔到手幫你地。
因為白紙黑字寫明50年,西方國家唔好話出手,連發聲既正當性都冇啊

可能好多前人都係到諗點解英國當時唔寫999年!
可能好多我地呢代既諗點解上一代冇去抗爭!
可能好多下一代係2047係到諗點解我地唔直接爭取獨立!!!

2047到時只會都係變返中國,仲要一下子就變,一定好多人接受唔到。

所有問題去到最後只會追究到主權問題,希望大家思考下。
今次搞到咁大真係最後一次反擊同最大力量。

BTW,五大訴求,缺一不可!
雙普選應要排最頭
一定要開口,你地冒住前途生命危險,我欠你的
唔好餓親!
錢或形式唔係問題
最難係唔知點交收
而家好驚啲狗放蛇
廢中有家室,唔敢去前線,如果可以用錢幫到忙,我好願意答謝你哋。
都唔可以蝕俾啲扑街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞