邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
未追post,以下諗法有人ban過就say sorry先。

TG Group有冇人玩bitcoin? 教班夢遊人每人開一個bitcoin wallet,大家隨緣樂助入bitcoin落去。佢哋去bitcoin atm撳港紙出來。

(不過atm有老閉,而且成事的話狗會伏atm,點配對又係問題,而且每次好似最少要撳500蚊)
老麥都有,但中資...........
pish
其實驚咁夜會咩都冇得買,我諗大路少少M記現金卷會好啲,至少開24同唔會冇野食
開呢個po就係希望幫到有需要嘅手足
唔該個啲身上得一百幾十蚊嘅手足
真係唔好因為驚用咗其他人quota而唔敢出聲
而家係想幫大家嘅人實在好多
多到都接應唔到
係爭在方法問題
HKTV Mall或順豐櫃係一途
鴻福堂/唐記蒸飯券
你地成日話要小組!依家係咪唔俾我地入小組呀!
我可以落前線同你地組隊
可以show FB 或者其他野證明自己係人唔係狗
我地廢中廢老tg 連登都係岩岩學,好難組到隊幫到手

三軍未動,糧草先行!
買晒防具,斷左軍糧,場仗都係打唔到落去

另外,好重要好重要!!!
我地只係唔忍心細路哥肚餓
同你上唔上前線出唔出黎發夢一d 關係都無
係屋企睇下連登推下post 嘅手足我地一樣歡迎
唔好覺得食餐飯有咩責任,真心怕你地亂諗野

肚餓嘅仔仔女女同我入黎!!!
https://lih.kg/1382560
唔洗唔好意思
要食飯要裝備出聲
睇到你地捱餓真係好心酸
簡單啲:需要幫手既小朋友,黐顏色memo係頭盔,簡單易明,又唔會令頭盔有記認。我地見到就自己埋去塞幾張餐飲卷/現金卷/西餅卷(千萬不可俾現金!)去佢地衫袋褲袋,咁佢地又唔洗怕羞唔開口,我地俾完就走開。
多謝你先
暫時都仲夠 留番比最前線用!
好想幫,唔知點幫先畀到前線,一係交晒畀鄺神?
PayMe 又要留電話,煩,好多茶記又係支持送中,最好盡量比地區良心小店做過list,講好左先責數,每星期由善長們夾番總數
@im852 加入
我無嘢講
可以!
我仲ok 比D更加需要ge人先lah
鴻福郎如何,如果有咩咩職工福利社會再平D

https://online.hungfooktong.com/index.php/coupons/50-1-11-1313.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞