邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
唔好啦 留比其他人先 我最多食少d
想請食飯,但係唔知道點樣叫做留低tg ,唔好意思年紀太大
都提醒大家勿留個人資料

任何情況下
都唔駛提及夢遊既任何細節

Pm telegram
你講乜鳩,
下次出去之前過嚟陪我食飯,
你睇我個名都知,我冇朋友陪我去架,
但係有時返工,有多少少錢,下次陪我食飽再一齊去啦,好嗎?

我14年都開始日日同屋企嘈架,我覺得勇武係要架,我覺得自己瞓街都係做緊岩既嘢,但好似連屋企人都唔明唔支持鬧我廢青,而我都好失望,唔想同佢哋講嘢,廢事嗌交或者解釋。

我好彩家姐慢慢睇完了解完,雖然極和理,但識慢慢解釋比兩老聽,佢哋依家都日日鬧班狗官 畜龍,但佢哋老一輩都係唔支持我哋所謂暴力。

今次,69 612個時,本身我同家姐 朋友一齊去架,但佢哋依家都因為做嘢、屋企唔比或者自己怕。而唔敢再同我去,我都冇再搵佢哋去。到搵到返工既同事去,但好多只企後排,我都唔迫佢哋,自己一個拎兩碌水加個桶仔去前面滅火架。睇落去都好似好慘架,但係只要你諗吓係你前後左右既都係互相支持既手足,仲唔夠咩?今次我真係比你哋深深感動咗。

我都有攰都有唔開心既時候,搵人傾下,有咩都搵人傾下,唔好屈埋。你哋想傾想喊,但唔敢搵人,可以搵我講。傾完唔敢話會點,但最少心結會解開少少。我自己都算過來人同依家你既同路人,你要買裝一齊買,我琴晚兩套豬咀都用到報銷諗住升級,你帶我買新裝。到你要出去,陪我一齊食餐飯再去,好嗎?

唔洗等第時成功或者失敗,如果你哋依家當我哋係大哥哥大姐姐既話,聽我講唔好怕羞,你想食咩同我講,你哋陪我食好西。你哋想搵男傾又得,搵女傾都得架,我介紹我啲同事比你講,真係比我哋幫下你哋。如果唔係下次係現場比我搵到你哋實逐個屌柒你哋

https://telegram.org/dl,廢青唔係幾識用tg

長咗少少,文筆又唔好,
但我真係真心架唔好笑我
如果 Tap and Go 有冇得諗
Pish
Pish
Pish
Pish
呢個有得諗
tg唔到你
成立個抗爭支援基金,募捐買裝備及解決前線義士的溫飽問題
唔好咁諗,我地願意做後援!
請開
Pish
無咁方便
可以,但盡量唔好擺太多,因為上次有職員同我地講,清場嘅時候啲狗會收。
https://t.me/lineage4d
荃灣葵涌區食飯
有葵芳/葵興想識朋友的話,搵我食飯啦,我好鍾意請人食飯嫁

https://t.me/Beckham123456
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞