邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
但豬嘴嗰啲真係唔慳得
仲要琴晚見到有巴打話再純萬放題嘅
有機會要帶多個濾罐去換
推 支持!
有冇得我地都支助物資 然後前線係現場拎物資嗰陣一set咁俾埋coupon佢地
一set咁派
推推
其實我地會唔好意思無呢個能力又要上前線
Push
唔使嬲
佢地未必有錢收,不過一定會有飯開

因為我地會支持佢地

希望快d諗到個可行辦法
咁我地就可以捐比佢地

發得夢嘅大家都係有心人
都係從心底為家園為身邊人

好多時都會諗住做得幾多得幾多
自己搞得掂(死撐)就唔好麻煩人
盡量都會自己帶gear/物資
就算見到身邊行過派包派餅
都會諗住留畀真係有需要嘅人

所以要promo多d
出得黎就無分你我
你真係有需要唔洗擔心接受身邊人嘅好意/幫助
Which is 你有能力都會做嘅事
去少兩次澳門都要全力支持

8月5日齊擺工
不如搵612人道基金! 大家捐一部分既錢係用黎照顧呢d小朋友既! 可以聯絡部分小店 之後再實報實銷
呢個方法會有d缺陷就係有機會比d唔關事既人濫用 但其實都可以有方法解決既 就係去前線派一d劵再憑劵換餐! 可以既話比預備外賣比佢地拎走 因為一單餐廳名單比人洩漏就有機會一獲熟! 所以要有高既流動性 同時盡量環保!
屋企人唔反對我成日出去打機但都唔支持
基本食飯錢會比但次次都拎曬去打機
樓主善心,開tg group一齊幫手!

https://t.me/hkhk612

天水圍巴 食飯/義載 有需要揾我

求下你地 發育時期要食野

真係唔係鬼
我都想幫手呀
唔得
好撚多西裝友會拎
上次有班敦倫金mk 係PP岀口個位售票機
有件mk 大大聲話 有免費飛拎
我見到即刻同我班fd喝撚住佢
佢自己即刻衝入閘 但佢班fd就冇拎 好似喪家狗咁走
條廢物仲要舉勝利手勢

事後我同我班fd執返好啲飛
分好類 之後再每人買多幾張15.5飛

呢件事話我知 幫人一定要直接咁送到佢地手上
雖然咁諗好衰 但真係唔想益班仆街!
八達通幾好 會支持
體力都係裝備 唔使內疚
真心 好想好想幫你地
實會
係 一定要搵組織/議員合作先確保到資源冇被濫用
呢兩個幾月淨係發夢 仲洗得多過以前
印傳單 買裝 捐錢
黑警中共我屌你地個女
$260 12張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞