邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
咁樣做,俾傳媒影到會唔會俾藍絲借題發揮
8達通最好,買咩都得
不如咁我地出左錢一齊買d食物
再用順豐寄出去/約好係一個地方比佢地攞
為左可以唔比人亂咁攞
就tg佢地個reference code
咁又唔買攞幾次/比d扮義士嘅人攞

好似10包營多+2盒午餐肉+1盒午香肉丁就當一set咁
之後派比義士
理智少少,我唔係唔贊成捐現錢,而係這是係班黑警眼中係用係非法用途!咁捐錢同收錢果個都有機會被控洗黑錢

所以捐飯卷,屈銀紙,萬0禮卷會實際d
如果月入幾萬,你估D人會攞50蚊券,就算我派劵比D有錢過我嘅人,衹要比到有一齊出去既屋企人,我都無悔 雖然哩個屋企人貪心D
想問下係咪有tg group ?
唔好咁講
癈中不能衝
總要俾機會盡力
香港人人有份
點可以要你哋出力又出錢
派嘅話廢老一定搶
仲會作文章
連登有愛
呢個好
同意,講左信字,你一係唔好捐,唔好令義士前線有危險

前線年青人需要香港人落場捐錢資助GEAR
https://lih.kg/1382333
如果買coupon真係唔好買餐廳 超市coupon好用好多
btw 7-11好似都有coupon
OK喎
想正式同各位買gear買到無曬錢的巴絲講,你地唔好覺得收我錢樣衰或者唔好意思。運動要繼續落去,需要大家貢獻資源,有人出錢有人出力有人出計。有需要請出聲,等大家都可以貢獻。
推 留低tg俾我地 唔使怕尷尬
同意
出得嚟行的都會唔好意思
深藍果班就有機會R得就R……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞