邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
我覺得可以拋開呢個道徳枷鎖
coupon一定要食返嗰間餐廳 唔係度度都有 唔太方便
八達通嘅idea唔錯 始終邊度都用得 flexible好多
要講多謝既應該係我地,我地唔係外人,請接受大人們既幫助。一齊發夢
推 課金支持
呢啲連新聞live都唔睇,閒閒地都要9粒鐘
tg : kahkka223301

有需要嘅請tg我,話我知邊頭順豐近,俾個code你去拎

開群要預我

癈中姐姐要支持你哋
係咪又想話上前線全部係學生
唔係學生嘅就等於夠錢洗
冇記錯鴻福堂都有coupon可買
有飯有湯有小食,都算多選擇
而且地鐵沿線都有分店

建議日頭遊行時見到啲包到好實嗰啲人就俾佢地啦
就算佢地話自己冇需要都可以叫佢地轉贈俾其他義士
始終佢地先可能留得夜
食m記我理解
講真今時今日周街得m記係廿五個半蚊一餐
有嘢飲 有嘢落肚 去到邊都知價錢
唔同其他平價餐廳要當地居民先知
贊成
用自己對眼到現場去判斷邊啲係有需要既人
會過期 加上無咁有營養
可以買到水 同零食例如朱古力 不過唔係間間有
支持
唔撚駛証明啦,千祈唔好俾証明!
就算証明左係學生,咁又點証明佢係義士?
咁樣証明有意思咩?同埋講緊一千幾百咋,咁都要計住就唔好捐啦
coupon係好好既方法
派錢 年輕人始終都係人有尊嚴 唔會要
派coupon比佢地
前線年青人需要香港人落場捐錢資助GEAR
https://lih.kg/1382333
同埋好多暪住屋企或者同屋企鬧翻左
請大家想捐錢支援既親身上前線行,見到有裝年青人問句你個盾牌,面罩,豬嘴幾錢,之後話比錢同佢買,比錢之後就話送比佢咪得

成個過程講左信字,分別係你信落場持盾既年青人多d?定後排坐冷氣房既泛民左膠,攞你d錢大魚大肉多d?

你面對面捐錢,捐既除左錢之外,仲有一分交流一分尊重

前線年青人需要香港人落場捐錢資助GEAR
https://lih.kg/1382333
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞