邊位手足買物資買到冇飯食嘅唔該入一入嚟!

2005 回覆
3543 Like 13 Dislike
先生/小姐,我而家跟據警察通例 Police General Orders 第20章 第14條要求你出示委任證,麻煩請你合作。
如果你無法出示委任證,根據香港法例第228章 第22條,我有合理理由懷疑你干犯假冒公職人員罪。

Repeat 到佢出示委任證。
出去俾錢物資組等佢哋分?
想幫前線既手足麻煩入黎幫手推!https://lihkg.com/thread/1383152/page/1
其實八達通有冇計諗?我記得自動增值可以整多張俾家人?
push
其實我無時間出黎行,好感激你地為香港,只可以出少少錢表達下支持你地,香港大家都有份
唔好咁講好唔好!你地向前線嘅付出,我地呢兩個月內所有看在眼內,就俾機會我地一班廢中諗「方法」幫返你地,做你地嘅後援!
踢波預埋我
(一)幫香港人一定唔可以問敏感野,問既一律當鬼,去左邊幾時問即屌
(二)拒絕見面、食飯,要咁做當鬼
(三)大家講個信,唔係要知道雙方資助
(四)我地唔想有香港市民捱餓,香港唔係非洲呀

小心鬼係連仔捉人,真係告得入
我都可以幫手買
Tg: redkimono

小朋友想食咩飲咩隨便叫!
推 有咩理由要叫班讀緊書既學生買單!
各位小朋友千祈唔好亂出去同陌生人食飯!!
https://lih.kg/1382963

向面交食飯說不
分分鐘有人想請你食皇家飯
世途險惡 請好好保護自己嘅身分
如非必要勿留tg
姐姐都想幫手,買餐卷超市卷八達通 payme hktv mall 都得

Tg: @redkimono
推 辛苦曬你地幫我地食煙
推牙!
[url]想加密講啲野,但唔識用[/url]
不如講吓你哋想食邊間吖
佢地真係人唔好意思,我打算每次遊行買$1000餐飲coupon放物資站,我信佢地會派到比有需要既人。

老實講,物資對佢地負擔好大。試過買20個眼罩,幾pack索帶,幾個豬咀,已經可以無左成千蚊。

一千蚊可能係好多人一日ge人工,但係d中學生大學生就可能要送成星期foodpanda先搵到。但佢地咁辛苦諗都無諗都照買,我地真係唔可以慳,盡幫啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞