[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 2

1001 回覆
94 Like 8 Dislike

話左有錢果陣一定會做
唔信真係on9
(原文太長不引用,就此copy&paste)

haruka:
咁點可以繼續用逆權活動破蛇陣?繼續多D人著黑衫喺街行黎行去?
著黑衫帶與風水蛇相克嘅野遊行去各蛇頭得唔得?會路會反應益左D蛇因為佢地會吸左人氣?如果係會吸人氣,係咪應該要避開呢D建築?
點樣可以激活條中龍打9 D仆街蛇?
九運同今次逆權活動有咩關係?

唔好意思,咁多問題。只係想請教下睇下心方面可以點幫到香港!

原文係引用上一帖 微塵 , 相信佢有更高見,
個人就認為黑衫遊行有用, 水尅火, "大蛇"屬火,
而黑色、遊行均屬水,而且遊行都有信念, 有信念的水, 能量強大.
再講水嘅特性, 海匯百川, 川流不息, 智力取勝, 如果能納入更多同路人、長期執行、 鬥智為先, be Water, 術數上水能尅火,
三個臭皮匠勝過一個諸葛亮, 智慧以眾人商討為最適合

普通行街係會被吸人氣, 如有信念的遊行, "大蛇"就會抽水吸著火水的

有一點係天意一定最大, "中九龍"要來的始終要來, 我覺得做到be Water就係幫助"中九龍"有個良好環境成長

九運方面聯想, 網絡Live廣播, 鳳凰得助, 美麗中女當道, 都是有利元素
郭嘉巴打文, 值得重溫
連登卧虎藏龍 風水救國未嘗不可

真係想問吓,有冇咩方法可以破壞呢啲地方
貼符個啲有冇用?貼係暗角位 邪佢老母

利申真係乜撚都唔識
唔係個段,但個位巴打寫得好好。
九運之後,上面會唔掂
離九運仲有幾年,想續命掛

你咁解又幾有趣
中九龍算唔算壓住蛇頸甚至斷蛇頭

時序如下, 估計
5.8 火燒圓方 (預告將有大事發生)
6.9 白衣遊行 (金龍發動催生水龍)
6.16 黑衣遊行 (水龍現身)
7.7 九龍區尖沙咀至高鐵站大遊行 (水龍得氣, "大蛇"飲水飲著坑渠水)
7.25 西九地盤陷落 ("大蛇"受傷, 蛇頸入水)

細節無法求證,用時間歷史作推斷
<補充>
理性基 巴打 於7.18之前為港求得"大蛇退治兆"
https://lih.kg/RFsydV

時序如下, 估計
5.8 火燒圓方 (預告將有大事發生)
6.9 白衣遊行 (金龍發動催生水龍)
6.16 黑衣遊行 (水龍現身)
7.7 九龍區尖沙咀至高鐵站大遊行 (水龍得氣, "大蛇"飲水飲著坑渠水)
7.18 巴打為港求得"大蛇退治兆" 一籤
7.25 西九地盤陷落 ("大蛇"受傷, 蛇頸入水)
姐係黑衫要堅持! 一停就乜都冇!
日本神明都幾關照香港人又真係好多香港人去日本神舍參拜
每次幾十人唱下歌/唸下經 隊住條衰蛇
小市民可以做得D咩
睇睇樓上 好似有啲結論
補返條link ~

上年車公求籤準撚到仆街
https://lih.kg/1390714
完全批中曬
二戰
日軍侵華(紅日)、國共內戰(白日)
士農工商五星中国
水能剋火火無功。

林鄭 中共毒蛇=火
黑色=水
呢個post有講過。
唔知可唔可以咁解..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞