[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 2

1001 回覆
94 Like 8 Dislike
全部都係無心插柳
上個禮拜有幸入過灣仔總部其中一幢,感覺非常陰冷,但係我明明全程遇到都算幾多人

就好似你去咗間好旺嘅酒樓,好嘈,好多人,但係硬係覺得死氣沉沉好冷清咁,有種無法言喻嘅違和感
每日都有義士被拉被打 好唔開心
但種種啟示話我地知個天係幫我地 eg黃大仙好似顯靈、國旗掉海
幾時先有圓滿結果
有玄學愛好者吹奏要出解放軍,可見中共妖惑人心的邪術不弱。
環境對人好大影響所以我先會咁諗
但理應有拜關帝 應該會有所減弱
會唔會已經連拜嘅野都唔同左
(表面係關帝像 但像入面係邪野)
人無忠義之心,拜關帝有用咩
咪臭係 呢班人為錢而助紂為虐 唔係人 已經入左邪道
咁我地心要夠強壯
香港人打不死
唔記得係邊到睇到
前2日義士係個金紫荊到用黑色寫天滅中共 有個師傅話可惜 果粒花都應該要淋埋黑油先得
再整過
關二哥唔會助紂為虐
關:呢單野唔關我事
有咩野劉備張飛搞
蛇頭
岩先睇到新聞 山頂廣場翻新後都好似有個蛇頭咁

其實而家支那果邊死拖係咪等緊個邪陣郁 等緊香港死先
根本中國啲龍脈斷得就斷做埋甘多陰質野,搵香港黎續命,又一堆送禮勤自願做人柱,祖咩國啫,打倒孔家店都夠膽話自己中國人,又唔見西方世界話要打倒亞里士多德
你講中左重點呀 中原地方根本就唔係佢地既祖國 有興趣查番共匪黨黨員就知道 果班畜生都係蒙古滿清人黎 仲要成個政權都係俄式政權 咩孔子邊係佢祖先呀 佢地先係最大既外國勢力
仲點會珍惜中原地方呀
重點系蒙古滿清人都未敢打倒孔家店佢地都爭住上香火比孔子,去禮佛,共匪真系人類之惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞