[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 2

1001 回覆
94 Like 8 Dislike
剋住支那既錢同金融
期待果20間銀行耶
應該係三峽塌果刻先算破陣

其實大圍啲睇,武漢有事幾有玄機
來自田間第一人
青青草自田間出
暗示個名或者姓氏係穀物

btw 風水post入面嘅巴打絲平均幾多歲
屯門 姓陳
我都知 因為我係基督徒都唔信呢樣野
草田人同勇士都唔係同一象
你咁解又變陳某人架啦
聖人呀,老人星呀,紫微星華盛頓都係佢咩 ( 可能有人想弄假成真啦 我唔知啦)
上面都得嘅我咁解仲好啦
田間出=穀物=粱音同梁
近期睇班popo塊面似中左邪咁
好似High左野
一係上左身 其實警局入面嘅隔局係點
以前就話可能有皇氣 以家會唔會變左邪氣
Be Water, 川流不息, 水龍可熄火蛇.
留意之後發展, 睇下有冇特別事件反映此事.

有催淚彈射入黃大仙祠及附近商場 有示威者衝警方防線
https://hk.news.yahoo.com/%E9%BB%83%E5%A4%A7%E4%BB%99%E7%A5%A0%E5%8F%8A%E5%95%86%E5%A0%B4%E8%A2%AB%E5%B0%84%E4%B8%AD%E5%82%AC%E6%B7%9A%E5%BD%88-083746040.html

用呢D煙供奉赤松仙子,令人深感不安
估計大仙將會用神蹟來回應

黃大仙,出名有求必應的
極似一個“苗”字
苗族?苗彊?苗氏?
我睇唔透
有無人識盅毒降頭
千祈唔好用黎玩d犬呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞