[另類][風水]中共係咪爆左條龍脈 2

1001 回覆
94 Like 8 Dislike
睇完呢兩日有感

818 大遊行,大雨。自動熄了雙方燥火,無衝擊
821 黑衣人先用水,不利對方推進,對方先退

秋天金月,金生水,水剋火

警方有預備用水炮車,黑衣人要先廣開水源
中國民主化左之後有一仗似係打低埋美國霸權 然後世界大同 不分你我
幾百年後鞭我啦
中國民主化左之後有一仗似係打低埋美國霸權 然後世界大同 不分你我
幾百年後鞭我啦

咪9up喇
若逢木子冰霜渙 生我者猴死我雕
如果有係咪要幾百年
又一次證明水係旺我地
其實大家真係對共產黨倒台咁有信心?
共產黨就算倒台,佢都只會喺中國人嘅心入面陰魂不散
佢一倒就天下太平
有中共就唔會有民主化既中國
夏至民國都係唔同國家黎<---
所以唔係中國打低美國
而係中共滅亡左之後由於推翻中共而得到民主化
人民潛力得以釋放 質素提升 才可以取代。
如果好似當年東西德咁分成幾個國家
再由不同國家用民主方法治理應該可以重回正軌
我最關心係香港好 鄰國既事唔關我事
中國有民主 我估都係要西方國家扶植 但大陸比共產黨搞到寸草不生 eg四川、安徽呢啲 邊個外國得閒理
所以先會有一場大型戰事令中共崩潰
到時應該中國分幾塊圖板 唔同國家操控 互相爭奪 覺得一定會有美國、俄羅斯、德國加入
anyway 由西方國家扶植都係好既 起碼大陸既大學有返學術自由 引入民主意志
由北至南文化劃分:
滿州
京津冀
塞北蒙
青藏
中原
川渝黔
湘鄂
蘇浙滬
閩越
粵桂瓊
明顯有病啦....
如果沒有對良知上的追求,對事情的真相追求,對個人自由上的追求。
文明是無法進步的,所以推背圖59象就是說明
愛國主義和民族主義的衰亡令人類世界變得更好.
一切都未知 聽聞推背圖啲象係比人打亂左
暫時留意到幾個相關 應該係接下來幾百年會發生
中國而今有聖人 雖非豪傑也周成 「豪傑」之前睇好似話係革命而出嘅王 而家非豪傑咁應該係內部出左個改革人士
之後一象就係有客西至 木水金火 洗此大恥 就似係西方意識形態打到黎 未來嘅民主中國會win左 但並非稱霸全球 而係西方霸權都會沉左 最後就世界大同
我都係估估下
其實民主自由呢啲普世價值觀最終都會實現係世上任何一個國家 而家只係過程中 而一切嘅極權主義最終都會被後世所唾罵
要理解每張推背圖大將包括既時間係幾耐
再去睇之後既圖,中共建國才70年,唔需要十幾張圖去表達,可能只係幾張
對照其他資料未來既國家已經唔係中共國(中國無幾千年,夏至清係唔同國家)。
而五十九象係話比我地知大方向
即係已經預告左愛國主義同民族主義係逆天而行,離經叛道。
24號打風多雨水添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞