「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
推呀
推呀
光復香港 時代革命
我都想入黑前齊腳散 一個都不能少

我係絲打 發夢唔驚槍彈 但好撚驚俾人捉撚左去
朗屏B2出口對撚正工聯會個招牌
門口仲有貼住「歡迎警員使用本處洗手間」

Source:
https://www.hk01.com/18區新聞/345294/警民關係-工聯會貼告示歡迎警察入內如廁
反黑
無嘢講
push
周街貼文宣+連儂場
我好多大西北frd都話唔係直接開拖會join!
如果今次有衝突有可能嚇怕淺黃淺藍始終星期一淨係流言都攪成咁
推攻略呀
push
入夜前要走!
光復香港 時代革命
絲打表示想早啲行 入黑前齊腳散水 好驚俾人捉
727 強烈建議由「元朗站」行到「大興站」散,千萬不要變成「民眾鬥民眾」,這是共產黨最喜愛的,如果雙方有傷亡,到時候是非曲直有理說不清,明益警察及政府可以借此收拾殘局!

不要失焦,不要失焦,不要因小失大,報仇誤事,先搞掂狗及王志民

班鄉黑本來是收錢打人,現在玩大了,全部要交人及著草,冇事唔敢再打人,亦冇人再比錢佢地打人!
同問 身邊好多和理非女仔朋友 好嬲元朗單嘢 但佢哋都會問 係咪727入得嚟就要準備好要fight
我哋都唔想到時舵手能腳咁
阻阻大家 小弟嘅白宮聯署差兩千咋
希望request國際人道救援/援助 人道監察
已經有九萬七千人簽咗
係我知 未必work 但呢個簡單嘅步驟 希望咁多位唔好放棄任何一線機會
希望大家用兩分鐘簽簽佢記住confirm埋email

https://petitions.whitehouse.gov/petition/requesting-international-humanitarian-aidassistance-unprotected-hong-kong-citizens

大家繼續幫手文宣 各自爬山 山頂見
強烈要求唔好叫光復!
寫信叫鄉紳支持!拉攏鄉議局如侯永強 梁福元系統支持!

其實大家要識分
何君堯係中聯辦系統
侯強果啲係鄉議局系統
2邊唔係好妥

香港人反黑大遊行

鄉議局系統 唔係中聯辦

何君堯係西環

我哋要識挑撥兩個勢力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞