「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
今次遊行係元朗居民自發申請,主題可以集中攻成立獨立委員會反官黑警合作,要政府回應市民訴求。官黑警合作既「官」你話何君妖又好,甚至on9 藍絲口中既林卓延都好,我地而家係要反黑係要查,睇啲on9 藍絲可以點駁,駁就戴佢地帽話佢地恐怖主義反中亂港。

日落前可以去狗屋交請願信,內容引用何君妖既「我勸你及早自首」,串下佢算。自由活動果啲適可而止,tk 機率好大。另外入夜一定一定唔好霸大馬路!大馬路一block ,可能唯一走既選項係港鐵香城online 即刻hell mode

主攻成立獨立委員會、反官黑警合作、同反白色恐怖,而其他訴求係728先由官黑警合作引申番。
而口號唔該振奮人心,講真尋日淆到仆街,半個新界變死城,屌
其實我都覺,但無奈呢個係申請人既決定
行去大興???
晏畫有POST有人申請緊,但時間上有出入
應該要再等TG共識
push
推!!!
反黑反恐 由元朗做起

真係唔好入村,因為入面地形窄,好多埋伏位,又多小路,佢哋熟地形點走得,仲有文中所講佢地可以高處掉野,攞到制空點,即係等如上次沙田黑警經過好運中心條路,同入新城市時,被義士由高處掉野一樣,我地冇full gear ,入村唔係明智做法,大家可以考慮一下
push
所以其實我主張適可而止,7點左右應該走
入夜+黑社會+黑警=不敢想像
改早時間先算啦
push
pish
護徑/pad

出面有好多防具list!Sorry絲打我手頭上未有詳細既
大家要謹記,入夜後留守係完全無意義,你唔可以當留守金鐘咁樣留守元朗,呢樣係一定一定要有共識既。
agger
推呀
推呀
我冇被捕同流血嘅準備 唔敢上前線 不過次次發夢都會留到驅散先走 希望可以儲點人氣同傳物資咁 我想問今次元朗 我呢類型嘅示威者有咩角色可以做到?
推呀
有啦已經!再放多次link

【最新消息廣傳】
遊行將會於7月27日周六舉行,下午4時於水邊村遊樂場集合,4時半起步,然後沿元朗大馬路、朗日路遊行,最後以元朗西鐵站作為終點。遊行結束後將會在元朗西鐵站舉行集會,因此不反對通知書有效至晚上11時59分。
https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/355291/%E5%85%83%E6%9C%97%E9%BB%91%E5%A4%9C-%E5%91%A8%E5%85%AD%E5%85%89%E5%BE%A9%E5%85%83%E6%9C%97%E9%81%8A%E8%A1%8C-%E4%BB%8A%E7%94%B3%E8%AB%8B%E4%B8%8D%E5%8F%8D%E5%B0%8D%E9%80%9A%E7%9F%A5%E6%9B%B8
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞