「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
push
唔好留到最後先走,最後嗰批走既一定要有正面開拖既準備。

你今次可以留係物資站,甚至係最外圍謾罵下都可以!

呢個post建議你地唔好入村,有部分勇武巴打想入我地唔會割,但無準備既入去隨時要人救你出去

三思
記得成批成批咁樣走。
強烈要求唔好叫光復!
寫信叫鄉紳支持!拉攏鄉議局如侯永強 梁福元系統支持!

其實大家要識分
何君堯係中聯辦系統
侯強果啲係鄉議局系統
2邊唔係好妥

香港人反黑大遊行

鄉議局系統 唔係中聯辦

何君堯係西環

我哋要識挑撥兩個勢力
和平入去 (自帶防護裝備),口號警黑勾結,包圍元朗警署

中午前入去,夜晚前出黎
有興致既咪寫個歡迎犬隻使用狗廁所囉
光復香港 時代革命

[戰後集中討論區+開發牛屎村新地圖]7.27香城Online再公測 要傾入嚟傾
https://lih.kg/1352192

[白宮聯署] 請求國際人道救援 國際援助
https://lih.kg/1343948

[updated文宣] 7.27 12:00 元朗西鐵站
https://lih.kg/1355857
幫你再推
和平入去 (自帶防護裝備),口號警黑勾結,包圍元朗警署,元朗反黑大遊行

中午前入去,夜晚前出黎
光復香港 時代革命
我都係住元朗 仲要係近南邊圍鄉黑範圍
但我唔會叫大家唔好入黎元朗 因為根本阻止唔到
唯有俾多啲資料大家 等大家可以全身而退齊上齊落
光唔光復到元朗對我黎講唔重要 最重要係各位手足安全

1. 睇巴打張地圖,你可以見到元朗站係近鄉村多過近市中心,當日白衫聚集嘅南邊圍空地就係正西鐵站樓下,幼稚園對出果個分叉路係好容易俾人包抄,因為前有南邊圍,後有黃屋村英龍圍,右邊有元朗舊墟,全部都係721班白衫佬集合上旅遊巴嘅地方,如果黑警封埋左邊往大馬路方向嘅話,示威者就會完全被困西鐵站底好難走

2. 西鐵站隔離連住嘅YOHO MALL係新鴻基旗下,有天橋通去雞地,即係放映會公園仔同鄉事委員會果邊,但小心雞地一帶都係黑社會範圍

3. 千祈唔好入村,圍村入面同九龍城寨冇分別,完全冇皇管,溶左你都冇人會知,我住附近都唔會亂行入去,圍村內同舊墟極多橫街窄巷,分分鐘住果到嘅人都記唔哂,何況一班外人,入村真係同送死冇分別,好易走散同俾人埋伏,小心到時班牛屎佬設局引人入村,千祈千祈千祈唔好入村!

4. 連登仔成日講連full gear黑警都唔驚,點會驚班牛屎佬,事實係牛屎佬的確係惡過黑警,黑警嘅武器同行動都受限於警隊,就算黑警唔跟足指引都不至於掉低警棍拎刀斬鳩示威者,但牛屎佬黑社會係完全冇底線,分分鐘連潑電油再點火都做得出,同埋我地到今時今日都未試過真係打殘黑警防線,最多都係打殘一兩隻落單狗,更何況加埋牛屎佬。各位巴打要認真研究下可以點樣對抗牛屎佬,我絕對唔建議大家同黑社會打近戰,就算打得贏,我地都一定有重大傷亡,

5. 經過721,大家應該好清楚元朗警署係隸屬黑社會,727當日極有可能再度上演警黑聯手嘅戲碼,如果打起上黎牛屎佬佔上風,黑警一定唔會出手調停,因為難得有人幫佢地清除眼中釘,黑警多謝佢地都黎唔切。如果係我地佔上風,黑警一定會介入保護班牛屎佬,阻止我地衝擊,分分鐘同班牛屎佬夾手夾腳大屠殺,所以請大家認真判斷係唔係一定要同牛屎佬正面交鋒先解決到問題

6. 唔好期望附近居民會好似沙田街坊咁出手相助,一黎元朗好多人都係深藍,二黎住得係鄉黑地頭,就算係自己友都未必敢伸出援手,因為怕日後俾人尋仇連累屋企人所以各位一定要做最好嘅準備同最壞嘅打算

7. 黑社會死個人同死隻蟻冇分別,過兩日又收過班新人補位。但我地唔同,我地每一個手足都好珍貴,一個都不能少我知大家都好嬲,但我求大家冷靜思考下點樣先可以係反抗黑社會嘅同時保障到各位手足嘅安全作為一個元朗人,見到大家咁有心黎救我地社區真係好感動,但對比起光復元朗,我覺得各位手足嘅安全先係最重要所以我請大家唔好同黑社會硬碰,諗下有冇其他辦法智取先啦
有不反呀記得spread出去呀
交畀各位巴絲
警黑勾結
建制買兇
中聯辦發動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞