「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
後生一輩既圍村仔多數都係黃絲
唔好入村搞祠堂呀
到時平時齋屌既深藍和理非叔父都俾你地迫到變勇武牛屎佬

利申 元朗原居民
光復香港
時代革命
推呀
當日遊行還遊行 一定要和平 仲要多人 遊行完就散 唔好衝 唔好俾人煽動到入村搞事

搞村人地到時真係打正牌保護家園
行緊俾人屌都忍住,叫議員 甚至推俾黑警解決 總之一定要和平 咁先同班真暴徒有對比!

咩燒祠堂 搞祖墳 入去打啲白衫 真係唔好同埋唔需要
依家好多中間派既人係非常動搖 覺得警察廢 黑警一家親 覺得要行出黎
但朋友阿媽今日聽到何妖阿媽個墳俾人搞就已經話無論邊個做 咁樣係唔應該啦 係 咁係和理非

但好多香港人就係咁表面架ja 要抗爭點都係要有大眾支持 呢樣野真係好難否認 今次難得有靚牌 唔可以將隻靚牌俾返人

建議早啲開始 4點好遲 一多人就搞到好夜 有無得早啲行 早啲散 安全啲

最好係元朗站開始 行到狗屋 係朗屏站走 朗屏係民主黨睇 安全啲
Push
下午四點start 的話必死!

睇唔清!!

提早la 仆街
推呀
個人黎講會希望咁樣做多過衝入村
推!!
而家段黑衫俾人拖嘅片又搞到成班人話要直接入村開拖
真係要元朗巴絲出黎自製路牌先得有人成世都未入過元朗
建議集中圍警署多d 加下係警察唔撚做野要市民出手 收錢唔做嘢就咪做啦
不受傷
不被捕
一個都不能少
我都由雨傘開始出
到而家令個星期我都睇到元朗既兄弟一直出黎發夢
希望爸打們可以幫番我地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞