「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike

呢條路線簡單啲
當日齊裝見
準備去買支行山杖
申請不反嗰個人話係4點起步,但其實個人黎講唔贊成咁遲不過都係跟返佢啦,人多先好辦事
係咪已確認咗4點出發?
7.27 支持元朗居民,反黑警合作

焦點應放在警黑合作,聯合次要敵人 (其他鄉紳、如劉業強),打擊主要敵人(鄉黑何君堯警賊)。強如英治政府同港共政府都唔敢搞鄉紳就知道鄉紳既勢力相當大。

利用群眾(其他鄉紳,既得利益)鬥群眾 (新進中共扶持既鄉黑),令到警賊中共為左處理鄉土問題更加疲於奔命。
推啊屌我唔撚想知何妖點啊
唔撚想知邊個辭左職啊
唔撚想知中國班網軍點收皮法啊
做好自己先啦
因為我覺得好多和理非會唔敢去
始終驚死
你地要成功說服到佢地當日有乜嘢保障返安全係好重要好重要
同埋要澄清返唔係復仇行動都好緊要
你復仇得之話開拖 開拖就冇和理非敢出現
所以希望文宣可以多提呢點
暫時文宣(關於反黑遊行 唔係721嗰日既文宣)唔係好夠 我覺得
完全明白,所以先唔支持做得咁絕
各位請盡快討論行動
元朗727就黎了!請專心準備行動!

Btw, 對準政權,反黑警勾結,成立獨立調查委員會!
見到有文宣寫11點喎
我覺得黑警實出防暴圍村
槍口對示威者
其實係因為連登宜家太混亂,眾說紛紜
巴打係咪住元朗? 係嘅不如試下建議有冇咩位啱做物資站? 唔係住元朗唔熟路
根據我理解因為之前d人係打算直接殺入村,但宜家官方係話4點起步
正名:727元朗反鄉黑
或者反三黑
請務必拉埋鄧狗落水

【明報專欄】「未來一哥」鄧炳強元朗起家的秘密
https://lih.kg/doQfgS
元朗人輕輕一推
太遲啦 班和理非會唔敢出黎
得架啦要相信文宣巴絲們
既然已有不反對通知書
就應該要多加澄清 宣傳 同重申活動細節
title要清晰 以正視聽
好似光復屯門咁
https://lihkg.com/thread/1277457/page/1
幫手推post
除左有冇cam之外
我諗最緊要係有冇啲好有代表性嘅位置係就算唔係元朗人都知
同埋地理位置要方便
有咩事大家都可以即刻過去支援下咁
幫手推
727 YL!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞