「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
PUSH
請大家一定要記得!!!!
1。全面撤回逃犯條例
2。撤銷暴動定性
3。釋放被捕義士並承諾永不追究
4。全面實行雙普選
5。成立獨立調查委員會追究黑警責任+徹查官警黑勾結元朗站暴打站內市民
6 。721上環對示威者開36槍 義士被狗開槍擊中

光復香港 時代革命
因為已經出左727元朗西鐵站集合嘅文宣post,呢邊有冇文宣?
唔建議主動對「村」有任何動作,唔好唔記得班白衫係十八鄉比錢黑社會做野,並非真係村民自發。咁班白衫當日主動出擊嘅話我地緊係唔可以捱打,但係都係嗰句,唔好唔記得仲有好多巴打絲打都住村/住近村,唔好令到村入面/元朗嘅人對我地反感,如果唔係我地下次會左好多幫手。

利申:住村附近,上次721上環36槍仲有元朗恐襲後,兩老由淺藍或者冇色,轉左去淺黃,相信有好多人都係咁
西鐵元朗站同朗屏站要有一定人數義士堅守位置

大家出發前往元朗
如果受襲或撤離
以西鐵元朗站同朗屏站為逃出點
請前線義士分配一定人手守好逃出點同指示市民撤離
push
「長期置頂」727元朗反鄉黑大遊行極度詳細攻略(2)
https://lih.kg/1359543

新post大家幫推!
幫推新post!
有個tg群 我得一個人 想搵埋啲手足一齊行
幫手推新poat呀大家無人睇
Push
睇左咁多po,覺得呢個最可行
十八鄉鄉事委員會出信反對警方向727遊行批不反對通知書
多謝你先,幫手推新post呀唔該
黎多次新post link

Push
最終時間同路線跟警方ok嗰個就算,之後就要因應嗰個方案制定大方向策略

到時夠料會考慮開post或者上你度分享

利申: 和理非,ex住元朗所以ok熟市中心(雖然已經好耐)但到時臨場策略交由現場決定,因為有事到時嚟唔到,只可以略盡棉力

今次建議巴打或有市中心居民預先踩場了解路線同環境,this time 係唔講得笑
巴打可以幫手呼籲朋友黎join!或者選擇推我新post

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞