「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
反警黑,推!
元朗咁牛屎
反而投放大量人力既運輸工具我會幾留意
其一要ENSURE 西鐵安全正常運作
可能要留一批義士守住西鐵站地下同閘內安全
因為逃出點冇左
好多人周圍走散一落單會好危險
西鐵站要劃做安全死守區,唔上車都至少閘內搵到地方休息
避免受襲

入個時有巴士但走個時封哂改哂路應該幾難搵車
可能D人主力西鐵走 OR 沿大路搵車走
但唔排除鄉黑會截停車打人都幾危

唔知輕鐵情況點
但元朗過屯門個邊會唔會安全? 作為第二撤離路線
留名幫推
727見
絕對贊成
八鄉人既忠告 727居然一個熱門post都無!!
https://lih.kg/1358386
啱啱何妖老母個墳都俾人起埋
唔理佢地黑吃黑既問題
搞得好, 起碼可以收割元朗屯門天水圍D人
對武勇果邊黎講可能唔啱聽
但727玩個"守護元屯天居民"和平大集會
FULL GEAR, 唔主動攻擊, 唔入圍村
拉個橫額寫住:
西環契仔何君堯鈎結警察放任黑社會打平民
將個焦點射向西環
記得唔好直接講,
要俾人聯想到呢單野係西環點契仔幫林奠搞出黎
咁樣對之後既示威應該可以再有多D野玩
盡D既, 玩埋派氣球
盡量做到以前警察應該要俾平民既感覺
類似咩鐵漢柔情呀果類
可能唔啱聽
但係何妖老母呢單野未知係人係鬼
我地要記得不忘初衷
BE WATER 對家有GEAR, 我地有腦
有陣時要硬碰硬, 有陣時要撚狗
祝大家一切順利平安
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞