「長期置頂」727元朗反鄉黑遊行終極攻略

1422 回覆
2192 Like 15 Dislike
今日已經見到有人戴頭盔返工!唔好俾佢停!香港人要保護好自己!
https://lih.kg/1356750
#撤回逃犯條例
#撤回暴動定性
#撤銷所有抗爭者控罪
#追究警隊濫暴
#立即實行雙普選
高質
holy shit, 唔好諗開拖, 除非佢地攻擊我地, 否則行完就走
亦唔好死去圍村度圍或者挑釁, 條條村都有好多租客同外姓人o架
你去謾罵做乜鳩? 純粹發洩無意思, 我地係去反黑, 唔係去黑食黑

麻煩各位唔好怒火上腦, 727同其他遊行唔同
係唔需要留守, 唔需要衝, 唔需要主動勇武, 唔需要重裝
反黑遊行, 行完就走啦好嗎
[長文幫推]元朗仔:721要贏就要綠衫加黑衫,對準黑警同某字頭。附送路線建議
https://lih.kg/1356573
真,最少要引出村先
Push
推重要post
我睇警察驚過我地, 如果727遊行係用反黑做口號, 遊行期間, 遊行人士一條毛都唔可以少, 否則佢地再死一鑊, 變徹底警黑合作
反而用黑暗兵法角度, 要徹底做瓜警察, 就係搵人突襲遊行人士
push
727 強烈建議由「元朗站」行到「兆康站」散,要求行「元朗大馬路」及「青山公路」

千萬不要變成「民眾鬥民眾」,這是共產黨最喜愛的,如果雙方有傷亡,到時候是非曲直有理說不清,明益警察及政府可以借此收拾殘局!

不要失焦,不要失焦,不要因小失大,報仇誤事,先搞掂狗及王志民

班鄉黑本來是收錢打人,現在玩大了,全部要交人及著草,冇事唔敢再打人,亦冇人再比錢佢地打人!
我覺得相比d人話燒村或者屠村我呢個謾罵真係已經幾和平。你唔可以忽略有班人真係好撚嬲
唔一齊走咪斬柒返佢地轉頭
巴打呢d tg自己傾
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞