爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
一禁結束回合就彈game on撚99 t3彈到t10

新版第一場12勝

俾銀白我,屌,但好彩冇卡同塵

t1出到23,t5準時554,cls
11-1打聖,兩張禁卡,食屎狗,分別係222盾同323刀俾盾同taunt,211發現出埋upgarde,屌你老味

你呢個係電腦版?

係呀,電腦版都彈過一次,不過好彩佢俾我玩完果場先彈

用macbook玩有冇card track

新版第一場12勝

俾銀白我,屌,但好彩冇卡同塵

t1出到23,t5準時554,cls
11-1打聖,兩張禁卡,食屎狗,分別係222盾同323刀俾盾同taunt,211發現出埋upgarde,屌你老味

你呢個係電腦版?

係呀,電腦版都彈過一次,不過好彩佢俾我玩完果場先彈

用macbook玩有冇card track

macbk我唔知呀,用開overwolf同hearthstone deck tracker,前者arena睇分,synergy,rating果d。後者睇統計,抽卡機率,同場攻果d
玩大亂鬥都feel到電腦版laglag地
玩大亂鬥都feel到電腦版laglag地

垃圾bz
代課爐石
40包290$
新關300$
hkggodlikee@gmail.com
代課爐石
40包290$
新關300$

290食水咁深
代課爐石
40包290$
新關300$

290食水咁深

新關=預購新包
代課爐石
40包290$
新關300$

290食水咁深

邊到平啲
未試過代課,有冇好介紹
想問边到有得睇卡組推薦打rank
想問到有得睇卡組推薦打rank

屌你老母
未試過代課,有冇好介紹

用咩方法俾最平
未試過代課,有冇好介紹

用咩方法俾最平

聽講係信用卡付款轉外幣
利申未試過
有咩慘得過自己錯過斬殺,
仲要比海盜戰消線bm反殺

怪自己算啦
代課爐石
40包290$
新關300$

290食水咁深

邊到平啲

宜家好似289喎

怪自己算啦

屌佢老味玩海盜戰仲咁撚串嘴

怪自己算啦

你玩咩先,牧玩家好希望宜家俾人nerf咗嘅快攻幫手打jade druid

怪自己算啦

你玩咩先,牧玩家好希望宜家俾人nerf咗嘅快攻幫手打jade druid

zoo術

怪自己算啦

呢個真
依定用龍牧打j druid真係當自己快攻咁打

怪自己算啦

呢個真

有時係人哋迫我玩快,唔係我想玩

怪自己算啦

呢個真

剋到應有乜計
唯有打多d頭同佢鬥快囉
翠玉德應該都算全game數一數二慢既deck

怪自己算啦

呢個真

剋到應有乜計
唯有打多d頭同佢鬥快囉
翠玉德應該都算全game數一數二慢既deck

覺得要nerf張1cost

怪自己算啦

呢個真

有時係人哋迫我玩快,唔係我想玩

快唔係問題,但係勝率唔該平衡啲
無理由玩快同玩慢勝率一樣
咁班衝住上去攞獎品嘅人一定係用呢啲deck
乜鬼遊戲樂趣wfc
總之一下打爆你頭又有獎品就是爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞