爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Rng 世界第一

請問咩係rng?

冇睇開d 比賽,淨係自己玩,唔識d 術語
出四粒the coin就拎到rogue quest個reward
其他人陶土退化可能變末日既,但pavel一定唔work
Rng 世界第一

請問咩係rng?

冇睇開d 比賽,淨係自己玩,唔識d 術語

random number generation
姐係串hs好多都係random
獵任出左
果然係玩打1c minions
出四粒the coin就拎到rogue quest個reward

獵任出左
果然係玩打1c minions

但係要打7隻1c
點解個任
pavel輸左比個大陸仔
1 packvel
https://youtu.be/aosvx3JhfJA
新牌

otk hunter Kappa

點解thijs苦主咁慘

點解thijs苦主咁慘

撐yulsic
開波了
等緊香港代表Yulsic

揀咗yulsic

連香港人都唔撐香港人,點叫人哋撐你?

freeze mage

揀咗yulsic

freeze mage

聽聞今次每個國家都有一副冰法

睇唔明做乜t1 coin 血法

揀咗yulsic

freeze mage

其實freeze mage用黎counter 咩deck

揀咗yulsic

freeze mage

我都睇唔明點解對面打freeze mage第二張jade idol唔shuffle

Tomb pillager都收皮啦

揀咗yulsic

freeze mage

reno
12月果陣人人都用reno deck我係用freeze mage爬

揀咗yulsic

freeze mage

揀咗yulsic

freeze mage

我都睇唔明點解對面打freeze mage第二張jade idol唔shuffle

比賽嘅野,我已經睇到好多匪夷所思嘅打法
唔知佢蠢定我蠢,但係有時手牌係咁,就一定要咁打
錯失左一turn優勢, 往往就係會因為咁而輸
結果係兩邊都唔敢出最優勢嗰張牌
好奇怪
yulsic第一round molamola

揀咗yulsic

freeze mage

比賽嘅野,我已經睇到好多匪夷所思嘅打法
唔知佢蠢定我蠢,但係有時手牌係咁,就一定要咁打
錯失左一turn優勢, 往往就係會因為咁而輸
結果係兩邊都唔敢出最優勢嗰張牌
好奇怪

尋晚兩個冰法嚇死我,我呢個r10好似仲好過佢哋咁
docpwn大帝都唔解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞