爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
薩滿又有元素玩,又有魚人薩玩
美服排左10分鐘都冇人係咪執左

隻game根本越嚟越少人玩,不過應該有人唔玩都睇下stream

要不是有暴雪加魔獸個名掛著
市面上咁多新card game 邊有人玩

隻game根本越嚟越少人玩,不過應該有人唔玩都睇下stream

直播仲keep到頭幾位都算好野,打ps4好過

直播仲keep到頭幾位都算好野,打ps4好過

Persona 5

仲有咩卡game紅過爐石?

仲有咩卡game紅過爐石?

hs人氣係老本

有錢既商家佬 就算有card game idea都未必會將自己d老本 掛落去搶hs既市
又唔包贏 加上塊餅人地已經咬緊

SR 都要靠囡囡先出到少少頭

其他細公司出左無錢做宣傳 有幾好玩你都唔知啦

最緊要係hs就算唔好玩 平衡唔到用強力reset手段 走哂下坡都好
咪一樣有人preorder左先講
買黎玩幾日都好既心態

睇krip收左錢日日玩
其他streamer 基本都唔可以直播玩其他caed game 就知背後用左幾多手段去keep個人氣
自從改左競技做標準牌

打每一場啲人都至少有一張勁既legendary
改版後都幾肯定快攻收皮,勁多低費厚血嘲諷,張中立精良仲有埋聖盾
改版後都幾肯定快攻收皮,勁多低費厚血嘲諷,張中立精良仲有埋聖盾

你太低估aggro啦

你太低估aggro啦

呢張堅既打頭戰收左皮先,另外好多搭配好似魚人薩同棄牌術,呢類偏快鋪場都要完成任務先得,咁起碼唔會見到t4/5收頭呢類情況(暫時)
薩滿又有玩素玩,又有魚人薩玩

仲有jade
薩滿戰紀
即刻去20rank刷個薩滿金icon賀賀佢

講個笑話你聽
因為索爾係魔獸主角

你太低估aggro啦

呢張堅既打頭戰收左皮先,另外好多搭配好似魚人薩同棄牌術,呢類偏快鋪場都要完成任務先得,咁起碼唔會見到t4/5收頭呢類情況(暫時)

可以肯定海盜戰會暫時收皮先
不過如果呢啲deck太廢
或者比其他主流deck剋
就會又變返而家嘅極快極慢meta
快攻食其他主流,呢種嘲諷deck食快攻,新主流食嘲諷deck
開爐石無啦啦送左一包古神卡包
有無人一樣

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填
有無人一樣

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填

應該唔關事,我3個acc有1個琴日已經收到,1個今日收到,仲有個仲未有
有無人一樣

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填

好似話要揀嗰個人贏咗一場先會有一卡包
有無人一樣

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填

其實唔係話送卡基森咩
點解無啦啦變左送古神
有無人一樣

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填

其實唔係話送卡基森咩
點解無啦啦變左送古神

呢個應該係之前撐自己個國家嘅一個選手嘅function

有投就有一包

幾時執
有無人一樣

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填

其實唔係話送卡基森咩
點解無啦啦變左送古神

有投就有一包

再上一次送左4包比我

天選之人?

佢寫從其他來源獲得卡包
唔知係咪天選之人
當時亂鳩揀左個

屌填完都無
可能過咗限期填

其實唔係話送卡基森咩
點解無啦啦變左送古神

有投就有一包

再上一次送左4包比我

thijs苦主

你太低估aggro啦

快攻食其他主流,呢種嘲諷deck食快攻,新主流食嘲諷deck

奧金斧下turn即刻打死

幾時執

我都係 等左5分鐘都無得玩 關game

你太低估aggro啦

奧金斧下turn即刻打死

奧金斧清怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞