爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有無人又交換80金任務? ADD Muiwo#4592 plz

點解巴打咁多80金

有運 我都唔知點解 最近成日中
有無人又交換80金任務? ADD Muiwo#4592 plz

有呀 做左未

點解巴打咁多80金

有運 我都唔知點解 最近成日中

又唔見我有
終於遇到新版海盜戰

有呀 做左未

終於遇到新版海盜戰

唔係都係一樣咋咩
有冇人同我一樣想打入arena頭100覺得arena頭100先係真正爐石高手
有冇人同我一樣想打入arena頭100覺得arena頭100先係真正爐石高手

我統計左近38場 avg得5.95
同d avg7w既pro player仲有好遠距離

一個月?

一個月?

亞服得好少人7w喎
80金任互換 battle tag Spica#1111

亞伏

已add

Btw,個tag咁靚既
終於遇到新版海盜戰

唔係都係一樣咋咩

唔落業餘改帶加武器攻嗰隻海盜
冇咁睇重前期,但係解場力強左
80金友誼互解亞服 kevinleifiel#3632

一個月?

亞服得好少人7w喎

邊到有得睇自己avg

一個月?

亞服得好少人7w喎

邊到有得睇自己avg

heaethstone deck tracker,你開住嚟打佢幫你count返
今次選擇邊位選手
今次選擇邊位選手

香港一抽,美國憤怒雞,仲有一票香港唔知投邊個,全部唔識
今次選擇邊位選手

香港一抽,美國憤怒雞,仲有一票香港唔知投邊個,全部唔識

台灣羅傑/tom60229
新呢個旅店大亂鬥 ON9到呢

英雄大亂鬥12勝有50卡包+3傳說+好撚多塵

英雄大亂鬥12勝有50卡包+3傳說+好撚多塵

更正

上年10月定11月都出過一次 用黎呃新人回收金幣
有咩deck係易上rk又易砌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞