爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

屌你老母仲L過份過reno
又話砍薩滿海盜既?唔見wo
好垃圾
其實發現 同古神咁身已經好撚rng
可唔可以唔好咁撚rng 呀

SET完40血先RENO呀
而家淨係玩arena算,d牌愈出愈差,開始懷念14德t7獵年代

constructed? wfc

SET完40血先RENO呀

開放玩死聲里諾
而家淨係玩arena算,d牌愈出愈差,開始懷念14德t7獵年代

constructed? wfc

我都係同你一樣諗法
可惜既係佢連arena都改呢
任務卡每個職業一張
如果到最後試出黎係勁
到頭黎個個都會玩果類型既deck
其實係唔係應該係中立牌好
9張任務比你自己砌
依家爬rank究竟仲有無技可言

乜隻game有技術可言

乜隻game有技術可言

運氣都係技術
睇完得啖笑
食屎啦BB hahaha你老母咩,唔覺得有趣
5cost 8 8 你唔好去死 痴撚線
屌打到r12 全撚部都薩 點打呀
任務卡每個職業一張
如果到最後試出黎係勁
到頭黎個個都會玩果類型既deck
其實係唔係應該係中立牌好
9張任務比你自己砌

exact7ly
屌打到r12 全撚部都薩 點打呀

今晚過左十二點會好d架啦
玩隻game成年都未上過r5

今季r8,係最高紀錄

張5 8 8好廢喎

5 8 8唔廢,不過個達成條件難

張5 8 8好廢喎

起碼勁過reno先啦

T5出得

唔洗限制做宇宙卡庫

5 8 8 嘲諷

變40血

仲想點?

初級玩家:屌reno係咁補血點打呀,等退役先再玩吧啦

高級玩家:reno退役我副deck點算?

爐石:好消息係reno即將退役,壞消息係我地即將推出reno 2.0 yeah fucking exciting 課金啦7頭

reno退役再出reno除左屈你錢我諗唔到有咩原因

張5 8 8好廢喎

起碼勁過reno先啦

T5出得

唔洗限制做宇宙卡庫

5 8 8 嘲諷

變40血

仲想點?

爐石:好消息係reno即將退役,壞消息係我地即將推出reno 2.0 yeah fucking exciting 課金啦7頭

張卡要達成個quest先有
T5真係完成到
搵人交換80金任務
Muiwo#4592

10 cost 傳說出隻 10 10 白板

依家打麻雀咩

最少都比返個嘲諷啦

張5 8 8好廢喎

起碼勁過reno先啦

T5出得

唔洗限制做宇宙卡庫

5 8 8 嘲諷

變40血

仲想點?

張卡要達成個quest先有
T5真係完成到

佢個任務要出七隻死亡之聲WOW 邊有可能咁快出到啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞