爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
交換80金任務
ADD ME Muiwo#4592 繼續搵人交換
好多人ADD左無上線 點換

仲係前幾日果個?

係 好多人ADD左 跟住無上線 點換
交換80金任務
好多人ADD左無上線 點換

仲係前幾日果個?

係 好多人ADD左 跟住無上線 點換

以多為勝退咗,張任務
以多為勝退咗,張任務

以多幫助唔大,要靠自彈先夠快
應該
以多為勝退咗,張任務

手順既話可以turn 1 就到做
但係要出多張5 mana spell
玩中速低cost隊?
shaman新傳同quest想點
繼續shaman戰記
繼續shaman戰記

薩新資料片又有魚人玩又有元素玩
薩滿戰記強大了
交換80金任務
仲未有人
競技 薩獵牧

點揀

牧師好勁....
交換80金任務
仲未有人

抽唔到任呀
競技 薩獵牧

點揀

牧師好勁....

薩都冇死
快攻獵屈機
繼續shaman戰記

好勁咩,對面全場三度果張?
繼續shaman戰記

薩滿戰記強大了

做完quest有隻588仲可以補返之前dum去召喚魚人既手牌
新傳877仲有3傷aoe/hitface火球
之前shaman廢姐 洗唔洗幾個patch係咁buff
繼續shaman戰記

薩滿戰記強大了

做完quest有隻588仲可以補返之前dum去召喚魚人既手牌

講個笑話你聽
索爾係魔獸故事主角
公佈咗咁多卡
最反智係完全冇消息講獵人有咩新野玩
繼續shaman戰記

薩滿戰記強大了

講個笑話你聽
索爾係魔獸故事主角

為了部落
食人妖(hunter)
公佈咗咁多卡
最反智係完全冇消息講獵人有咩新野玩

除咗演化同嗰隻自動攻擊嘅恐龍
好似已經冇野關獵人事
啱啱諗到
如果隻自動攻擊恐龍配市長玩
會唔會有搞頭

再有thijs都仲會再揀佢
如果有toast就一定揀toast

Kolento

K神真係好好j
但自從有咗女連K神都潛水
唔參加大比賽
日日係屋企屌閪

thijs 苦主
食撚屎pavel 狗
希望pavel 快撚d 出局

冇留意開d 大賽。見人投pavel 就跟住投

pav 上次死好運
完美演繹呢隻垃圾game 既RNG 係幾重要

上次條友場場都好好運
次次都贏rng多過skill
上次投thijs今次投呢條-6西

痴撚線
次次都係臨死前一turn , 一張卡翻身
戇撚鳩

Kolento

K神真係好好j
但自從有咗女連K神都潛水
唔參加大比賽
日日係屋企屌閪

thijs 苦主
食撚屎pavel 狗
希望pavel 快撚d 出局

冇留意開d 大賽。見人投pavel 就跟住投

pav 上次死好運
完美演繹呢隻垃圾game 既RNG 係幾重要

上次條友場場都好好運
次次都贏rng多過skill
上次投thijs今次投呢條-6西

http://youtu.be/wZCRybXbT0A
又要幫pavel平反下,佢打比賽勝率真係好高冇可能話佢冇skill,冋埋佢都唔係次次贏rng,對rdu個場4費落卡札定跳費落545都係關鍵啦,雖然好彩又抽到加盾藥水
賽後rdu都話pavel打得好,同埋自己都missplay左

講穩定少missplay 就呢堆高手個個都差不多架啦
要計, lifecoach , kolento 等等
更加少misplay

邊有可能次次都咁好運
啱啱諗到
會唔會有搞頭

比較想知個順序
例如我落隻貓頭鷹silence佢
咁仲會唔會打貓頭鷹
繼續shaman戰記

薩滿戰記強大了

shaman 積弱多年
係最近呢2,3個patch 先救返
由佢啦
啱啱諗到
會唔會有搞頭

比較想知個順序
例如我落隻貓頭鷹silence佢
咁仲會唔會打貓頭鷹

應該唔會,戰吼最優先
繼續shaman戰記

薩滿戰記強大了

shaman 積弱多年
係最近呢2,3個patch 先救返
由佢啦

隱職幾毒瘤,點由佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞