爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
39頁
宜家玩返,想問下法師抽邊個卡組好

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

兩年前玩過下,你當我新手啦

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

以為你冇咗ac
如果你退咗嗰啲牌齊嘅
玩開放咪可以慳返啲錢

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

以為你冇咗ac
如果你退咗嗰啲牌齊嘅
玩開放咪可以慳返啲錢

乜都玩唔到

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

以為你冇咗ac
如果你退咗嗰啲牌齊嘅
玩開放咪可以慳返啲錢

乜都玩唔到

宜家抽咩卡組抵

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

以為你冇咗ac
如果你退咗嗰啲牌齊嘅
玩開放咪可以慳返啲錢

乜都玩唔到

宜家抽咩卡組抵

海盜戰啦
不過最平都要隻派奇

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

以為你冇咗ac
如果你退咗嗰啲牌齊嘅
玩開放咪可以慳返啲錢

乜都玩唔到

宜家抽咩卡組抵

課金開齊副本(黑石山同LOE可以淨係買左各一關先)
同埋鍾意買埋40包classic

非classic傳說合張patches the pirate就夠
台仔有得解唔解,比對家直入27
Punished
抵佢尾game抽唔中

其實衰手多tap一tap比一lethal

其實衰手多tap一tap比lethal

其實衰手多tap一tap比lethal

game 5 tap唔係問題
對家冇抽過牌你唔可以咁估
有就有冇就有
多個位抽early removal/reno冇乜錯

最大問題都係renolock內戰個位
鳩跳3獸送隻巨人比對家
有位落大王賺tempo唔賺
同埋有得解唔解

好撚怪

你有啲乜先

巴打 你係玩翻定啱啱玩

以為你冇咗ac
如果你退咗嗰啲牌齊嘅
玩開放咪可以慳返啲錢

乜都玩唔到

宜家抽咩卡組抵

等4月出新嘢
俄仔抵嬴
Fr0zen 贏左有咩送
Fr0zen 贏左有咩送

四包

屌,都話玩jade cthun druid,宜家講緊80%win rate,多taunt多解場,有後期

而家仲合隻aye 就真係傻仔啦

點解要合?

咪係,抽都抽到啦

呢隻meta開波已經講緊必合之一,宜家都冇好難話要再合

阿雅真係必要
上次擴張包得三張傳有意義,阿雅、派奇、卡札克斯
牧傳法傳已經第二梯隊

派奇即係邊隻
不如開個telegram group 等巴打們交流下

交流嘅話上連登推下post講仲好啦

agger
而家一年出3個expansion 真係好趕客

每個expansion 都係得幾張傳有用
但永遠都係過1個月左右先穩定左個meta
連cthun 呢個第2新既卡都已經得返唔夠5%
真係好難想像4個月大執一次會點

所以真係唔撚會課金俾bz

起碼俾返啲誠意俾我睇你知自己衰咩,會點改先啦

屌,都話玩jade cthun druid,宜家講緊80%win rate,多taunt多解場,有後期

而家仲合隻aye 就真係傻仔啦

點解要合?

咪係,抽都抽到啦

呢隻meta開波已經講緊必合之一,宜家都冇好難話要再合

阿雅真係必要
上次擴張包得三張傳有意義,阿雅、派奇、卡札克斯
牧傳法傳已經第二梯隊

派奇即係邊隻

111 pirate with charge

c'thun夾德呢個環境有t2既
不過砌法要近中速
其他c'thun.職就算

所以真係唔撚會課金俾bz

起碼俾返啲誠意俾我睇你知自己衰咩,會點改先啦

好多Bz fanboy唔係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞