爐石戰記討論區 #3

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
買六合彩都要計咁多賺定蝕
就唔會有人帶尤格啦
買六合彩都要計咁多賺定蝕
就唔會有人帶尤格啦

拎尤格同goya比你有冇病?

未nerf前
尤格夾多法術deck正常輸出最少係一個大解場

而你一路丁緊果隻熊貓忽果陣就643鳩跳
或者塞個爛鳩totem/11生物卡死自己
其實又唔係靠佢獲勝
睇唔到有幾垃圾
https://youtu.be/Rtvf0lvCPss
條片

黑石冇patron
銀白冇who am i
gadgetzan冇patches
睇唔到有幾勁,同九費爆刀差唔多,係有d用呀,但點解要用?大把嘢好過佢
睇唔到有幾勁,同九費爆刀差唔多,係有d用呀,但點解要用?大把嘢好過佢

講combo我拎barnes/抽濾仲實際
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=24044&snA=51649&tnum=6
暴雪開始對各個國家當地市場進行卡包價格的變動。在2017年3月22日,卡包價格將有所改變,但不會影響安戈洛歷險記預售包的價格。台灣價格根據原文目前尚未(或不會)進行更動,如果是用台幣或爐石金幣購買的玩家就無影響。
戰張2費discover堆野唔識減cost應該廢過棄暗
3選一仲要武器+spell+獸撈埋一齊揀
好難真係pick得中好野

佢講到明for fun not for conpetitive

唔係唔減cost 係加1費
預購左先冇死
預購左先冇死

仲課?
交換80金任務
ADD ME Muiwo#4592
交換80金任務

痴線又有

Reno deck 都可以出到兩張aoe
又可以配到pyro / priest 出法術清場補血
應該幾好

可惜Elise退場, 如果唔係就可以早d出金猴

應該幾好

打唔到快攻,打唔到jade, 淨打到中速非jade同control,可以唔駛諗呢張

應該幾好

reno退左場喎
交換80金任務

應該幾好

reno退左場喎

OTK deck 可以提早集齊key card
Fun deck用

無左大帝少左好多otk啦
交換80金任務

巴打日日都打勁多
交換80金任務

巴打日日都打勁多

好彩姐
出左咁多新卡都冇人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞