19/20 BU CIE嘅巴絲揮揮手

1001 回覆
7 Like 46 Dislike
唔洗太膽心既,即場in你即收嫁啦,順便入埋學。
唔好諗到好誇張。
放鬆面對啦。如果係英文in既話,慢慢講,正正常常令人聽得明都收你中文in就更易
Food & nutri 有無巴絲讀緊?有無咩要注意
pe係中定英
我啱啱6月in,無乜特別,都係group in (5-6ppl)
全英,自我介紹,點解想讀呢科,一條科related既問題(我係傳理系,佢問點睇五年前後既電視台),最後問推介一本書/戲同點解,good luck
哇,競爭都大。聽人講難升學,因為位少
難升姐係好多人搶定點?
請問你有冇果d運動港隊/區隊。
聽人講cie pe asso冇呢兩樣唔會太收
之前講到一個讀呢科女仔
佢話bu唔太收 d人又勁
佢英文都有3 cgpa都有3.3 or above
咁我就唔知佢最後入唔入到ugc
唔可以用community college成績入u?
姐係可能又要爆4先穩
咁就冇咁驚
in係中定英,你預兩者都準備下啦,唔同科唔同加上cie年年改制

不過聽聞升番上本部pe,黎緊讀asso兩年要為bu 爭光啦
咁又未必,3.4 or above啦。
以下網址係年年收番學生既平均cgpa,其他人都可以睇下
你睇下理科food果d,都係平均3.4幾。

http://admissions.hkbu.edu.hk/en/degree-diploma.html#year-entry
你肯讀實冇問題,唔好咁驚
讀讀下得心應手
我有冇巴絲打,讀Applied Social Service?
想知上ugc情況!
我都有去in cie psycho 有比offer依家咁樣都驚一驚

16號deadline 等緊cccu通知 無既話唯有疊埋心水讀cie
哇,新科黎Wo。好似係我讀year 2期間先開,即係上年
網上應該好少資訊比到你,我都冇遇過讀既人。應該好少。
CCCU
我記錯,七左。唔好理我講既野。
巴打讀緊?
咪撚讀,仲要不停課金讀啲濕鳩必修course
no。但我讀cie social science 果邊。
我指緊係盡量唔好入cie姐
條規矩都好濕鳩
你讀成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞