19/20 BU CIE嘅巴絲揮揮手

1001 回覆
7 Like 46 Dislike
你咩組?我黃組
btw我講緊s個ocamp 唔係其他soc嗰啲
我知你講s啊 唔同組啊 不過我唔自爆啦頂 有機會再相認
咁我地28號見la
Btw你巴定絲啊?
當記憶中有啲好似幾靚女
*我記憶中
我唔係啦
唔緊要la
睇下我哋有冇機會相認la
咁又冇咩特別。
據我觀察,佢地都nice既。
可能我讀social science,同佢地平日接觸超少。
不過呢,我係某一科ge course睇到一組大陸人(來自business)既presentation 。
佢地夠膽死用wikipedia 為gp reference 比lecturer 問到口啞啞。
然後,我問讀business既人,佢話依家算好好,以前仲恐怖。
屌 講起就嬲
我都有一科ge 6人一組有3個大陸人
佢地搵啲資料全部又 百度,維基
又勁撚多字 同佢講 又唔肯改
本身我都無點留意
係去到present緊個下先睇到
但個lecturer 淨係屌多字
無屌到啲link
有冇師兄師姐講下commun學生大概點樣?網上通常都話男女比例懸殊 又多大陸人...係咪真㗎
大家小心為妙
上面講左冇乜大陸人
我覺得都算易
不過要參下啲活動囉同GPA過三
我讀BA㗎
不過我就覺得好少伏嘅lecturer
大部分 暫時都好nice 派grade
但要小心econ d lecturer 有2個成日笑笑口 但其實係笑裡藏刀
有冇巴絲們今日翻咗去聽個service briefing ?講咩嫁?
利申 朝早有翻去 不過下晝唔得閒
我都想知 推
聽講係廢嘅
利申 我都淨係去咗朝早
就講啲各個部門有咩服務,然後又叫啲人填下網上問卷之類,總體嚟講,有冇去聽都無所謂
想問下幾時開始上堂?add drop 係2/9-7/9 咁係咪頭一個星期都唔洗翻?add drop完先翻
我好亂係咪sem1冇得reg科 總之收到timetable跟時間上堂就ok
正常9月2開始上堂
my bu study入面有個student handbook 可以睇下
add drop期間要番,因為會講下每科簡介/識下果老師。
當然你有權唔上
但我建議year1 新生番第一星期,始終乜都唔識,趁快d適應
year 1 seme 1-2冇得reg科
但可以add drop 轉時間
成功轉左時間之後,第二日my bu study就會顯示你最新既timetable。
直到add drop時間完,咁個果就係你成個學期既上堂時間表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞