19/20 BU CIE嘅巴絲揮揮手

1001 回覆
7 Like 46 Dislike
hong kong stories(前稱the making of hong kong)唔難讀
睇下邊個教嫁姐
Dr Kong Siu Ping Lucy鬆手
想問下,係咪冇學會soc 個啲既ocamp架
我都有呢科你幾時上堂架喂
其實係有,不過好似冇乜人理/宣傳度不足。
我建議你多留意5樓d攤位
有冇咩soc好推介
我都有wor
tmr兩點半響1013上堂
我星期一
我想問ayp係咪可以入BU個soa
唔知我呢d小毒毒黎,加上識開d asso人都唔會參加呢d野。
asso唔似大學冇呢d傳統文化
我想問 drop游水使唔使要D咩條件先得?
你add其他pe cruise
Btw 聽聞冇人來游水好少人reg建議你快啲drop走佢 希望你好運
啫係我add其他 然後drop游水 就一定成功?
唔一定係要咁岩有例reg你個堂遊水又咁岩排到你 而你reg另一堂又有位先會成功 好麻煩㗎所以add drop一次真係用唔少運氣
利申我啲frd5:30起身add drop都失敗但我11點先add drop成功左 所以睇運氣多啲
唔一定係要咁岩有人reg你個堂遊水又咁岩排到你 而你reg另一堂又有位先會成功 好麻煩㗎所以add drop一次真係用唔少運氣
利申我啲frd5:30起身add drop都失敗但我11點先add drop成功左 所以睇運氣多啲
想問吓啱啱add 咗一科今日下晝既堂未approve ,但我應唔應該或者可唔可以照show up sit in先?我驚miss 咗第一堂之後難搵group mates
grpmate 方面就要你自己考慮下
不過正正常常既話 肯講野同唔好成日黑面就應該ok
即係今日唔上住都ok?
15:30?
你有自信搵到grp mate就可以唔上
想問下有冇知RCW嘅eastwood佢教成點
Add drop極都調唔走
已經揀好調咩老師 但調唔走 其他老師都要要住先架啦
聽人講Eastwood Martin Anthony唔差,d師兄都推薦我係ge course揀佢。你唔洗咁擔心住。
實際佢係點教,push下先。
多謝哂巴打先
因為睇咗上面個list
所以驚外國人伏伏地
呢個sem又咁重要 食粥食飯睇呢舖
上面果表,又要update下。
我唔記得左anthony呢個人
巴打,god bless you
所以想知多啲
原本想轉Sandra
未聽過
不過,係cie期間,未聽過既lecturer 有兩個原因。
1.新黎(年年有不少lecturer 走人)
2.呢位lecturer 中規中矩

如果你真係轉,Emma Zhang! we trust
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞