lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
有d人成日話以前nba防守好過而家 但我完全唔覺 係做得多小動作同暴力少少
現代防守點睇都好過90年代

明明以前foj係過街老鼠 黎返個冠軍上晒神枱

佢係衰轉會轉得太核突

佢單挑活塞5虎時好多人吹奏佢

以前kobe咪一樣過街老鼠
退休唔係上晒神枱
以前強姦犯呢個盛況 我都未見到我皇比得上呀

你講03年既嘢 d小朋友都未睇波架
難以置信,負皮仲多過正皮
投左占

最鐘意怪獸

尤其熱火之前既占士

有3分 下下快攻反攻係會睇到人嘩嘩聲 雖然有時走步

第2個就係10年前既dwade, 佢又係繼james後既怪獸 , 同james對攻鬥快攻又係睇到嘩嘩聲

第3個就係drose, d大力鋤又係嘩嘩聲

相反,睇kobe我好少睇到嘩嘩聲, 有d fade away係靚但無覺得佢係怪獸果種驚嘆

不過都係個人感覺 各有所好姐

而家nba少左好多怪獸, 係得西書有時嘩下, 不過佢都開始謝謝地

得番curry 湯神囉 , 兩支神槍百年難得一見

Curry 太唔穩定

兩件尾彩兄弟就唔好提啦,final比人防到成隻狗咁,完全靠隊友carry
Foj無冷氣打波會抽筋 柒到成日俾足撚恥笑,係籃球之恥
有d人成日話以前nba防守好過而家 但我完全唔覺 係做得多小動作同暴力少少

放低粒膠就算?

放低粒膠就算?

以前可以handcheck, 犯規尺度差咁遠 現家防守差咗,球員軟咗,已經係公認既事實
計生涯數字,kobe頭一兩年打後備影響左

再講lbj刻意打埋guard chok 助攻數字

助攻效率邊個高先?

防守高比好過LBj,後者封波勁但成日走甩人同有時hea 守

根本哩啲唔理context,唔理當時環境就直接將數字比較係on撚9

同話ad明星賽入52分好撚勁有咩分別

笑撚左其餘你講既全部都有數據,唯一啱嘅就只係單防kobe的確係比James好

放低粒膠就算?

以前可以handcheck, 犯規尺度差咁遠 現家防守差咗,球員軟咗,已經係公認既事實

呢個真 如果有handcheck
活塞起碼拎多一冠
客觀地出哂數據仲有得嘈

係咁用主觀角度出發 咩熱血,footwork, 技術 說服唔到人喎

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

論歷史排名,占士遲早高過高比
但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

呢年佢連霸到既話就應該無異議

今年2017 啦大哥 全部體育媒體都排james >>>>>>kobe
所以有人話kobe 有部份fans係盲既真係無撚有錯

2017單年啊嘛
幾乎多數名宿呢一刻都話lbj差小小
客觀地出哂數據仲有得嘈

係咁用主觀角度出發 咩熱血,footwork, 技術 說服唔到人喎

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

今年2017 啦大哥 全部體育媒體都排james >>>>>>kobe

2017單年啊嘛

條友根本就自我中心
同佢講都哂氣
客觀地出哂數據仲有得嘈

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

2017單年啊嘛

條友根本就自我中心
同佢講都哂氣

岩啊,占迷一定話lbj天上有地下無禁樣
不過我就話鄧肯就永遠高過lbj同高比

比黎都無謂

客觀地出哂數據仲有得嘈

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

2017單年啊嘛

條友根本就自我中心
同佢講都哂氣

岩啊,占迷一定話lbj天上有地下無禁樣
不過我就話鄧肯就永遠高過lbj同高比

比黎都無謂

TD歷史第1pf

係份人低調
睇你鐘意咩打法

不過呢 lebron果隻體能唔係人人得

相反 kobe果d步法 射法 有唔少球星都練到

誰?
客觀地出哂數據仲有得嘈

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

2017單年啊嘛

條友根本就自我中心
同佢講都哂氣

咁事實差唔多全部體評家同媒體都話James >kobe
睇你鐘意咩打法

不過呢 lebron果隻體能唔係人人得

相反 kobe果d步法 射法 有唔少球星都練到

誰?

我都想知
客觀地出哂數據仲有得嘈

位置唔同攞咩數據黎比?
你唔好去攞張伯倫去比?

但係呢一刻佢都係差小小

始終組巨頭洗衰晒個名先

2017單年啊嘛

條友根本就自我中心
同佢講都哂氣

你就真係自我中心啦
個人數據 紀錄 個人名譽 媒體歷史排名樣樣都輸哂
都可以話KOBE >JAMES 有冇咁無恥阿?
Lbj打法見唔小

Kb mj打法真係沒人學到
Lbj打法見唔小

Tmac
真係唔撚明班數據撚係咪on9 二個時代邊有得比

現在nba差唔多場場都入百幾分 十年前都仲係一百分到

而且個藍底對抗又係唔同 而前根本你末入藍底都而經比人撞翻出黎

講三雙 現加三雙根本成日出現 以前邊q咁易
Lbj打法見唔小

迪羅遜打法幾似mj

你有睇波? 似毛 最少差幾班
真係唔撚明班數據撚係咪on9 二個時代邊有得比

現在nba差唔多場場都入百幾分 十年前都仲係一百分到

而且個藍底對抗又係唔同 而前根本你末入藍底都而經比人撞翻出黎

講三雙 現加三雙根本成日出現 以前邊q咁易

講數據一定張伯倫最撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞