lebron vs kobe

579 回覆
76 Like 227 Dislike
再之前個幾年都係13+10

學你講法

而家有幾多人做到呀....

龍門又任你搬,占美臣長年20+8

未又係比你地話水貨

中鋒呢d 10+ 10+真係好多

所以未話
一路無人講Nash係巨頭,騎O'Neal都唔係

你就話Nash係,o'neal唔係

其實猴活 數據仲好啦 絕對係當時一線中峰 (睇數據既話)果年
但你見我都係講佢 不提也罷
懷疑你冇睇波 當年轉隊前年 nash係打得好好
係去到湖人唔夾 根本發揮唔到

kobe fans有睇波 但只睇精華
5>3

mvp?
fmvp?

就算世界杯 歐聯個啲 神射手wfc
神射手又好 Nba mvp又好 只係其中一個肯定
一定無冠軍咁重含金量

利 馬刺撚
5>3

mvp?
fmvp?

一定無冠軍咁重含金量

利 馬刺撚

咁horry》kobe 多成2個指環
其實d名宿係咪排lbj前過kobe,雖然唔同位置???
5>3

mvp?
fmvp?

一定無冠軍咁重含金量

利 馬刺撚

個人能力差唔多先有得用團隊榮譽黎比帶隊能力 例如c朗
冇世界杯 美洲杯 美斯會唔會廢過韋拿 費托?
5>3 都敢講出黎真係肉9酸 james打決賽係數據同表現 都爆kobe 10 條街 就算有隊友都唔係做痴冠果個 kobe有三冠做二弟咋
三冠果三季有帶領隊友之王出場一定高過無出場超多啦
靠隊友既冷氣溫室小花james唔出 同出場既勝率又分別幾多?
5>3

mvp?
fmvp?

一定無冠軍咁重含金量

利 馬刺撚

個人能力差唔多先有得用團隊榮譽黎比帶隊能力 例如c朗
冇世界杯 美洲杯 美斯會唔會廢過韋拿 費托?
5>3 都敢講出黎真係肉9酸 james打決賽係數據同表現 都爆kobe 10 條街 就算有隊友都唔係做痴冠果個 kobe有三冠做二弟咋
三冠果三季有帶領隊友之王kobe出場一定高過無出場超多啦
靠隊友既冷氣溫室小花james唔出 同出場既勝率又分別幾多?
其實d名宿係咪排lbj前過kobe,雖然唔同位置???

前面有人話佢係2017年好多名宿排kobe高d
聽講NBA第一人FOJ今日又最尾傳波

老實 應該點都好過鳩射唔入既

SportsCenter‏已認證帳戶 @SportsCenter 2016年3月3日
更多
Russell Westbrook is now 5-38 on potential game-tying or go-ahead shots in final 10 seconds of 4th quarter or OT.

射到咁就最得連登仔歡心啦
kobe同james邊個勁啲,聽wade點講就最中肯。

wade曾經講過james可能係呢家最好的球員,但kobe係呢個世紀最偉大。

佢又講過同james呢個全聯盟第二強的球員係佢的榮幸,姐係暗示kobe係最強

呢啲可以查番新聞

你話最中肯就最中肯?個result 都唔係有利占迷,你叫人點用呢種例子?

Wade同過佢兩個打波就知邊個勁咩
識打波唔代表識睇波

wade曾經講過james可能係呢家最好的球員,但kobe係呢個世紀最偉大。

佢又講過同james呢個全聯盟第二強的球員係佢的榮幸,姐係暗示kobe係最強

呢啲可以查番新聞

你話最中肯就最中肯?個result 都唔係有利占迷,你叫人點用呢種例子?

識打波唔代表識睇波

d大球星退休 可能只係俾面派對就引經據典咁
espn講 就話媒體仇視kobe 踩鳩高比

呢啲可以查番新聞

識打波唔代表識睇波

d大球星退休 可能只係俾面派對就引經據典咁
espn講 就話媒體仇視kobe 踩鳩高比

十分認同 你都係球星 無理由唔知球星點諗
呢個post真係好鬼好睇

希望唔好俾佢停
想問正評負評咩意思 ?

呢啲可以查番新聞

識打波唔代表識睇波

學友好波呀
講專業。現今球壇真係冇幾多班球迷係心水清。好多都好參差。
占迷反而就理性。善用數據。無視場外因素 好似人品 忠誠等等
算得上係espn球評級數

agger
數據根本就無參考可言,kobe就係最強,張伯倫拎100分又點只係擦數據,都唔夠kobe81分勁,命中率係點有咩所謂,只要夠熱血,有忠誠就係史上最強場上打成點都好,場外因素kobe就係第一,唔需要客觀,mj,ai,pp,oneal都只係一個轉隊無忠誠可言嘅垃圾,kobe史上最強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞